מבזקים +
תל אביב 19°c
באר שבע 16°c
חיפה 16°c
ירושלים 14°c
בית שמש 14°c
בני ברק 33°c
אשדוד 18°c
כ"א חשון התשפ"ה | 22.11.2024
תל אביב 19°c
באר שבע 16°c
חיפה 16°c
ירושלים 14°c
בית שמש 14°c
בני ברק 33°c
אשדוד 18°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לפסטה ברוטב בולונז מושלם

ארוחת צהריים שכולם אוהבים, מתכון לפסטה ברוטב בולונז מושלם וטעים במיוחד, לא תפסיקו לקצור מחמאות

מתכון לפסטה ברוטב בולונז מושלם

מתכון לפסטה ברוטב בולונז מושלם / נועם זיגדון

המצרכים לפסטה ברוטב בולונז מושלם:

  • 1 חבילת פסטה מבושלת לפי הוראות יצרן

לרוטב:

  • 1 ק"ג בשר טחון
  • 1 בצל גדול קצוץ דק
  • 3 גבעולי כרפס קצוצים
  • 5 שיני שום כתוש
  • 1 צנצנת רוטב לפסטה  (או 6 עגבניות בנוניות מגורדות)
  • 2 כפות גדושות רסק עגבניות
  • 5 עלי בזיליקום קצוצים
  • ½-1  כפות רכז רימונים/ סילאן
  • 3/4 כוס יין אדום יבש
  • 2 כוסות מים
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • מעט אגוז מוסקט
  • ½ כף מלח
  • ¼ כוס שמן זית

אופן ההכנה לפסטה ברוטב בולונז מושלם:

  1. מטגנים את הבצל עם השמן עד לשקיפות
  2. מוסיפים את השום והכרפס עד לריכוך
  3. מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שהבשר משנה את הצבע
  4. מוסיפים את רוטב העגבניות, הרסק, הבזיליקום, רכז הרימונים, המים, היין והתבלינים
  5. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש, מבשלים על אש נמוכה במשך שעה עד שעה וחצי
  6. מערבבים את הפסטה עם הרוטב ומגישים

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art