קרן בצלאל: נשיא ארה"ב ביידן: "הוצאת צווי המעצר של בית הדין הפלילי הבין-לאומי נגד מנהיגים ישראלים היא מקוממת. אני רוצה להבהיר שוב: בניגוד למה שבית הדין מנסה לרמוז - אין השוואה - בין ישראל לחמאס. אנחנו תמיד נעמוד לצד ישראל נגד האיומים על ביטחונה".
מתכון לקינוח לוטוס ופופקורן מתוק
מתכון מוצלח וטעים והכי חשוב קל להכנה, שילוב עוגיות הלוטוס השבורות יחד עם קרם שוקולד לבן ופופקורן מתוק המקשט את הקינוח ומעניק לו את היוקרה והיופי המיוחד יוצרים לכם קינוח מרשים ומלא עניין לארוחה חלבית מושקעת
מתכון לקינוח לוטוס ופופקורן מתוק / מירב מלכה
המצרכים לקינוח לוטוס ופופקורן מתוק:
- 1 שרוול ביסקוויטים לוטוס טחונים
- 50 גרם חמאה
- 100 גרם שוקולד לבן
- 300 מל' שמנת מתוקה
- 1 חב' פופקורן מתוק
אופן ההכנה לקינוח לוטוס ופופקורן מתוק:
הכנת שכבת הבסיס:
- ממיסים 50 גר' חמאה ומערבבים יחד עם הביסקוויטים הטחונים ומשטחים שכבה בכוסיות הקינוח.
הכנת המוס:
- ממיסים את השוקולד הלבן עם 50 מל שמנת מתוקה ומערבבים היטב לאיחוד.
- בקערה נפרדת מקציפים 250 מל' שמנת מתוקה עד לקבלת קצפת יציבה.
- מאחדים את השוקולד והקצפת באיטיות.
- מזלפים שכבה גבוהה של מוס מעל שכבת הביסקוויטים.
- מכניסים לקירור עד להגשה, ובהגשה מניחים פופקורן מתוק מלמעלה.
בהצלחה רבה ובתאבון