מבזקים +
תל אביב 19°c
באר שבע 16°c
חיפה 16°c
ירושלים 14°c
בית שמש 14°c
בני ברק 33°c
אשדוד 18°c
כ"א חשון התשפ"ה | 22.11.2024
תל אביב 19°c
באר שבע 16°c
חיפה 16°c
ירושלים 14°c
בית שמש 14°c
בני ברק 33°c
אשדוד 18°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לקינוח ג'לי עם קרם שוקולד לבן ותות עם פירורי אוראו

קינוחי כוסות יוקרתיים וטעימים במיוחד שילוב של שכבת ג'לי עסיסית יחד עם קרם שוקולד לבן ותות כשעליהם פירורי עוגיות אוראו יוצרים קינוח מלא טעמים ומרשים 

מתכון לקינוח ג'לי עם קרם שוקולד לבן ותות עם פירורי אוראו

מתכון לקינוח ג'לי עם קרם שוקולד לבן ותות עם פירורי אוראו / מירב מלכה

המצרכים לקינוח ג'לי עם קרם שוקולד לבן ותות עם פירורי אוראו:

  • כוסיות קינוח
  • עוגיות אוראו מפוררות

לג'לי:

  • 1 חב' אבקת ג'לי תות להכנה ביתית

למוס:

  • 1 חב' שוקולד לבן
  • 300 מל'' שמנת מתוקה
  • 20 תותים טחונים
  • 1/4 כוס חלב

אופן ההכנה לקינוח ג'לי עם קרם מרשמלו ופירורי אוראו:

  1. מכינים את הג'לי לפי הוראות היצרן ושופכים לכוסיות קינוח, מכניסים למקרר להתייצבות

הכנת המוס:

  1. ממיסים את השוקולד הלבן עם 50 מל' שמנת מתוקה ומערבבים היטב
  2. בקערה נפרדת מקציפים היטב 250 מל' שמנת מתוקה עד לקבלת קצף יציב ומוסיפים בהדרגה את השוקולד הלבן המומס, מקציפים באיטיות עד לאיחוד.
  3. מחלקים את הקרם שנוצר לשני קערות.
  4. לקערה אחת מוסיפים את התותים הטחונים יחד עם כוס חלב ומערבבים בעדינות לאיחוד.
  5. מעבירים לשקיות זילוף, כל קערה לשקית נפרדת ומזלפים את הקרם הלבן מעל שכבת הג'לי ומעליו את קרם התותים.
  6. מלמעלה מפוררים את עוגיות האוראו ומכנסים לקירור עד להגשה
  7. ניתן לקשט איך שאוהבים

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art