קרן בצלאל: נשיא ארה"ב ביידן: "הוצאת צווי המעצר של בית הדין הפלילי הבין-לאומי נגד מנהיגים ישראלים היא מקוממת. אני רוצה להבהיר שוב: בניגוד למה שבית הדין מנסה לרמוז - אין השוואה - בין ישראל לחמאס. אנחנו תמיד נעמוד לצד ישראל נגד האיומים על ביטחונה".
מתכון לקינוח מוס שוקולד לבן וקרם פטיסייר עם שברי אוראו
קינוחי כוסות חלביים ומושלמים, מתאימים במיוחד לאירוע חגיגי וחלבי, שילוב של קרם פטסייר יחד עם מוס שוקולד לבן ופירורי אוראו יוצרים קינוח מרשים ומלא עניין
מתכון לקינוח מוס שוקולד לבן וקרם פטיסייר עם שברי אוראו / מירב מלכה
המצרכים לקינוח מוס שוקולד לבן וקרם פטיסייר עם שברי אוראו:
- כוסיות קינוח יוקרתיות
- עוגיות אוראו מפוררות
למוס:
- 500 מל' שמנת מתוקה
- 200 גרם שוקולד לבן
לקרם פטיסייר ללא ביצים:
- 250 גרם חלב
- 250 גרם שמנת מתוקה
- 60 גרם אבקת סוכר
- 1 סוכר וניל
- קורט מלח
- 50 גרם עמילן לקרם.
אופן ההכנה לקינוח מוס שוקולד לבן וקרם פטיסייר עם שברי אוראו:
הכנת המוס:
- ממיסים 100 מל' שמנת מתוקה יחד עם השוקולד הלבן ומערבבים היטב.
- בקערה נפרדת מקציפים 400 מל' שמנת מתוקה עד למרקם יוגורט ותוך כדי הקצפה איטית מוסיפים את השוקולד המומס ומאחדים.
הכנת קרם פטיסייר ללא ביצים:
- בקערה נפרדת, מקציפים את השמנת המתוקה יחד עם יתר המצרכים מלבד העמילן על להתייצבות, לאחר מכן, מוסיפים בתנועות קיפול עדינות את העמילן עד לאיחוד.
הרכבת הקינוח:
- בתחתית הכוס מניחים כפית מפירורי האוראו
- מעל הפירורים מזלפים מהמוס ומעל המוס מזלפים מקרם הפטסייר,
- מעל קרם הפטסייר מניחים שוב כפית פירורי אוראו, ושוב מוס, קרם פטסייר ופירורי אוראו...
- מכניסים להקפאה של שעתיים ומעבירים לקירור עד להגשה.
בהצלחה רבה ובתאבון