השר זאב אלקין ב׳רדיו 103׳ על ההתקדמות בהסדרה בלבנון: ״אנחנו קרובים בצורה אמיתית אבל זה עוד לא נגמר. ברגעים האחרונים של מו״מ אתה צריך לנהל בנחישות ולא לוותר על מה שחשוב לך״.
מתכון לשבלולי חזה עוף על שיפוד
שבלולי חזה עוף על שיפוד, מתובלים ברוטב מוצלח ומלא טעמים, משופדים יחד עם קוביות של ירק אהוב, מטוגנים על הפלנצ'ה או אפויים בתנור ומעניקים לכם תוספת לארוחת צהרים מפנקת
מתכון לשבלולי חזה עוף בשיפוד / מירב מלכה.
המצרכים לשבלולי חזה עוף בשיפוד:
- חזה עוף חתוך לרצועות ארוכות.
לרוטב:
- 2 כפות שמן זית
- ½כפית פלפל שחור גרוס
- 1 כפית מלח
- 1 כפית שטוחה פפריקה
- 1 כפית תבלין על האש
- 1 כפית סילאן
לשיפוד:
- שיפודים
- ירק אהוב: בצל / תפו"א / קישוא וכו'...
אופן ההכנה לשבלולי חזה עוף בשיפוד:
- בקערה מערבבים את כל מצרכי הרוטב עד לאיחוד.
- את קוביות החזה מניחים בתוך הרוטב ומערבבים היטב.
- מכניסים למקרר ומשרים אותן במשך 20 דקות.
- מוציאים מהמקרר ומתחילים לשפד
- מגלגלים את רצועות חזה העוף לצורת שבלול ומשפדים
- בין רצועת חזה עוף לשניה מכניסים ירק שאוהבים
- מחממים מחבת פסים או פלנצ'ה על להבה בינונית .
- ומניחים את השיפודים, הופכים מידי פעם עד שהחזה עוף מוכן.
- אופציה נוספת לשמן תבנית ולהכניס לתנור שחומם מראש על 180° עד להשחמה נאה.
בהצלחה רבה ובתאבון