קרן בצלאל: נשיא ארה"ב ביידן: "הוצאת צווי המעצר של בית הדין הפלילי הבין-לאומי נגד מנהיגים ישראלים היא מקוממת. אני רוצה להבהיר שוב: בניגוד למה שבית הדין מנסה לרמוז - אין השוואה - בין ישראל לחמאס. אנחנו תמיד נעמוד לצד ישראל נגד האיומים על ביטחונה".
מתכון ללחמניות שום מוצלחות וטעימות
לחמניות ביס מושלמות וטעימות במיוחד, בתיבול של תערובת שום משובחת ומלאת טעמים. שילוב של עשבי התיבול יחד עם השום ושמן הזית המוברשים מעל הלחמניות הקטנות יוצרים מאפה ממכר שפשוט לא תפסיקו לאכול
מתכון ללחמניות שום מוצלחות וטעימות / הודיה חמד
המצרכים ללחמניות שום מוצלחות וטעימות:
לבצק:
- 1 כף מלח
- 1 ק''ג קמח
- 4 כפיות שמרים
- 5 כפיות סוכר
- 3 כוסות מים פושרים (לפי כוס חד פעמי חמה)
- 1/4 כוס שמן
לתערובת השום:
- 1/4 חב' כוסברה קצוצה
- 1/4 חב' פטרוזיליה קצוצה
- 1/2 כוס שמן זית
- 1/3 כוס שמן קנולה
- 1/2 כפית מלח
- 4 שיני שום כתושות
- 1 כף זעתר
אופן ההכנה ללחמניות שום מוצלחות וטעימות:
- בקערה, מכניסים את כל המצרכים לבצק לפי הסדר הרשום ולשים היטב עד לקבלת בצק רך.
- מניחים את הקערה מכוסה בניילון ומגבת ומתפיחים במשך שעה עד שעה וחצי.
- בידיים רטובות יוצרים עיגולים בינוניים ומניחים בתבנית עגולה את בכל תבנית רצויה, מניחים את העיגולים במרווח בין אחד לשני ומניחים להתפחה של חצי שעה נוספת.
הכנת תערובת השום:
- בקערה מכניסים את כל המצרכים וטוחנים בעזרת מקל בלנדר עד לקבלת תערובת הניתנת להברשה.
הברשת הלחמניות והאפייה:
- מברישים את הלחמניות שתפחו ומפזרים מעט שומשום.
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 12 עד 15 דקות או עד להזהבה נאה.
- מיד בהוצאת הלחמניות מברישים שוב בתערובת השום ומניחים בצד מספר דקות לפני ההגשה.
בהצלחה רבה ובתאבון