מבזקים +
תל אביב 19°c
באר שבע 16°c
חיפה 16°c
ירושלים 14°c
בית שמש 14°c
בני ברק 33°c
אשדוד 18°c
כ"א חשון התשפ"ה | 22.11.2024
תל אביב 19°c
באר שבע 16°c
חיפה 16°c
ירושלים 14°c
בית שמש 14°c
בני ברק 33°c
אשדוד 18°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לסלט בטטה ושקדים מולבנים

מתכון לסלט בטטה מוצלח וטעים במיוחד בתיבול של רוטב צ'ילי מתוק, פטרוזיליה ומגוון תבליני הבית בתוספת שקדים מולבנים מעניקים לכם סלט עסיסי ומיוחד 

מתכון לסלט בטטה ושקדים מולבנים

מתכון לסלט בטטה ושקדים מולבנים / שחר שולמית

המצרכים לסלט בטטה ושקדים מולבנים:

  • 4 בטטות בינוניות
  • 4 כפות שמן
  • 4 כפות רוטב צ'ילי מתוק
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כף פטרוזיליה יבשה
  • 1 כף קצח
  • 1 כפית מלח
  • 50 גרם שקדים מולבנים שלמים

אופן ההכנה לסלט בטטה ושקדים מולבנים:

  1. קולפים את הבטטות וחותכים אותן לקוביות קטנות
  2. מרפדים תבנית אפיה בינונית בנייר אפיה ומניחים עליה את הבטטות
  3. מפזרים מעל את התיבול מלבד השקדים ומערבבים היטב
  4. אופים את הבטטות במשך כ45 דקות בחום של 180 מעלות עד הזהבה
  5. בינתיים מטגנים את השקדים במעט שמן עד הזהבה ומפזרים אותם מעל הבטטות לפני הגשה

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art