מבזקים +
תל אביב 19°c
באר שבע 16°c
חיפה 18°c
ירושלים 13°c
בית שמש 13°c
בני ברק 32°c
אשדוד 18°c
כ"א חשון התשפ"ה | 22.11.2024
תל אביב 19°c
באר שבע 16°c
חיפה 18°c
ירושלים 13°c
בית שמש 13°c
בני ברק 32°c
אשדוד 18°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לאצבעות קוקוס עם שוקולד ופצפוצי אורז

מתכון לקינוח טעים במיוחד המתאים לכל אירוע חגיגי, אצבעות קוקוס עם שוקולד ופצפוצי אורז מצופים בשוקולד מריר ומעניקים לכם ממתק טעים ומלא עניין

מתכון לאצבעות קוקוס עם שוקולד ופצפוצי אורז

מתכון לאצבעות קוקוס עם שוקולד ופצפוצי אורז / אתי זוהר

המצרכים לאצבעות קוקוס עם שוקולד ופצפוצי אורז:

לבסיס:

  • 2 שוקולד מריר
  • 2 כפות חמאת בוטנים מתוקה
  • מעט אבקת סוכר
  • 3 כוסות פצפוצי אורז

למילוי הקוקוס:

  • 250 מל' קרם קוקוס
  • 3/4 כוס סוכר
  • 3 כוסות קוקוס

לציפוי:

  • 200 גרם שוקולד מריר / צמקאו
  • 1 כף שמן

אופן ההכנה לאצבעות קוקוס עם שוקולד ופצפוצי אורז:

הכנת הבסיס:

  1. ממיסים במיקרוגל את השוקולד המריר ומערבבים היטב, מוסיפים 2 כפות חמאת בוטנים מתוקה ואבקת סוכר
  2. ממשיכים לערבב ומוסיפים את פצפוצי האורז מערבבים היטב לאיחוד ומשטחים על תבנית בינונית.
  3. מהדקים היטב ומכניסים להקפאה של שעה.

מילוי הקוקוס:

  1. מחממים במיקרוגל את קרם הקוקוס עם 3/4 כוס סוכר ומוסיפים 3 כוסות קוקוס.
  2. מערבבים היטב ומשטחים על שכבת השוקולד והפצפוצים שהקפאנו.
  3. מכניסים שוב להקפאה של כמה שעות עד להתקשות.
  4. מוציאים מהמקפיא וחותכים למלבנים בינוניים.

הכנת הציפוי:

  1. ממיסים את השוקולד המריר עם השמן וטובלים כל רצועת קוקוס בשוקולד המומס
  2. מניחים על נייר אפייה ומכניסים להקפאה להתייצבות.

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art