מבזקים +
תל אביב 19°c
באר שבע 16°c
חיפה 16°c
ירושלים 14°c
בית שמש 14°c
בני ברק 33°c
אשדוד 18°c
כ"א חשון התשפ"ה | 22.11.2024
תל אביב 19°c
באר שבע 16°c
חיפה 16°c
ירושלים 14°c
בית שמש 14°c
בני ברק 33°c
אשדוד 18°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לעוגת שכבות נס קפה ושוקולד

עוגת שכבות מהירת הכנה וטעימה במיוחד, שילוב של שכבת בצק פריך ומעליה שכבת נס קפה מיוחדת, בציפוי של שוקולד וברס אגוזים, יוצרים לכם יחד קינוח מוצלח וקל 

מתכון לעוגת שכבות נס קפה ושוקולד

מתכון לעוגת שכבות נס קפה ושוקולד / נועם זיגדון

המצרכים לעוגת שכבות נס קפה ושוקולד:

מתאים לתבנית בנונית

כוס מדידה חד פעמית חמה

לבצק:

  • ½-2 כוסות קמח
  • ½ כוס סוכר
  • 3/4 כוס שמן
  • 1 ביצה L
  • 1 כפית תמצית וניל

לשכבת הנס קפה:

  • ½ כוס סוכר
  • ½ כוס שמן
  • 3/4 כוס קמח
  • 2 ביצים L
  • 1 כוס שוקולד צ׳יפס
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 3 כפות נס קפה

לציפוי:

  • 100 גר׳ שוקולד מריר/חלב
  •  2 כפות שמן

לקישוט:

  • ברס אגוזים / בוטנים

אופן ההכנה לעוגת שכבות נס קפה ושוקולד:

הכנת הבצק:

  1. בקערה מערבבים היטב את כל מצרכים הבצק ומשטחים בתבנית בינונית  (הבצק מעט מתפורר יש להדק היטב)

הכנת שכבת הנס קפה:

  1. בקערה נפרדת מערבבים היטב את כל מרכיבי שכבת הנס קפה ומשטחים מעל שכבת הבצק שבתבנית  
  2. מכניסים לתנור שחומם מראש על 180° למשך 25 דקות

הכנת הציפוי:

  1. ממיסים את השוקולד עם השמן ומערבבים היטב.
  2. מורחים על העוגה ומפזרים ברס אגוזים או בוטנים.

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art