קרן בצלאל: נשיא ארה"ב ביידן: "הוצאת צווי המעצר של בית הדין הפלילי הבין-לאומי נגד מנהיגים ישראלים היא מקוממת. אני רוצה להבהיר שוב: בניגוד למה שבית הדין מנסה לרמוז - אין השוואה - בין ישראל לחמאס. אנחנו תמיד נעמוד לצד ישראל נגד האיומים על ביטחונה".
מתכון לקינוח גנאש מוקצף
קינוח פרווה מהיר וקליל המתאים במיוחד לכבוד שבת קודש, קינוח המורכב משכבה של גנאש שוקולד מוקצף ומעליו גנאש שוקולד מומס, יוצרים יחד קינוח טעים במיוחד
מתכון לקינוח גנאש מוקצף / מירב מלכה
המצרכים לקינוח גנאש מוקצף:
- כוסיות קינוח
למוס:
- 400 גרם שוקולד מריר
- 200 מל' קצפת צמחית
לגנאש:
- 50 מל' קצפת צמחית
- 100 גרם שוקולד מריר
אופן ההכנה לקינוח גנאש מוקצף:
- ממיסים את השוקולד המריר עם הקצפת הצמחית.
- מכניסים להקפאה של חצי שעה ולאח''מ מקציפים היטב עד למרקם סמיך וחלק ומזלפים לכוסיות הקינוח
הכנת הגנאש:
- ממיסים את השוקולד והקצפת הצמחית ומערבבים היטב.
- מזלפים מעל המוס שבכוסות ומכניסים לקירור עד להגשה.
- ניתן לקשט בכל מה שאוהבים.
בהצלחה רבה ובתאבון.