דובר צה"ל: הופעלו התרעות במספר מרחבים במרכז הארץ בעקבות שיגורים שחצו לשטח הארץ מלבנון, פרטים נוספים בהמשך.
מתכון לשווארמה ביתית
שווארמה ביתית מוצלחת וטעימה מתאימה במיוחד להגשה בתוך באגט עסיסי, לאפה או פיתה עם סלט ירקות עשיר וצ'יפס קריספי יעניקו לכם שלמות של ארוחת צהריים מפנקת
מתכון לשווארמה ביתית / נועם זיגדון
המצרכים לשווארמה ביתית:
- 1 ק"ג שווארמה נקבה
- 50 גר' שומן כבש - מומלץ
- ½ כף תבלין בהרט
- ½ כף חוואיג' למרק
- ¼ כפית פלפל שחור
- ¼ כף מלח
- ¼ כוס שמן
אופן ההכנה לשווארמה ביתית:
- שוטפים ומנקים את השווארמה (משאירים אותם שלמים)
- מתבלים עם כף שמן מורחים אותם מכל הצדדים
- מחממים מחבת טפלון או פלאנצ'ה
- מוסיפים את השומן כבש או השמן, צולים את חתיכות הפרגית השלמות כ 2-3 דקות מכל צד.
- מוציאים לקרש חיתוך, פורסים לפרוסות דקות, דקות
- מחזירים למחבת לעוד כמה דקות עד שהבשר נצלה היטב אך לא מתייבש
- מומלץ לאכול עם באגט לאפה או פיתה.
בהצלחה רבה ובתאבון