נתניהו מבקש דחייה נוספת של עדותו הפעם ב-15 יום.
מתכון לפרגיות ברוטב בצל ופטריות
אוהבים פרגיות? קבלו מתכון מעניין בטעם מוצלח במיוחד: שילוב של מגוון רטבים ותבלינים ממשובחים, יחד עם טבעות בצל ופטריות מעניקים לכם תוספת משולמת לכל ארוחה חגיגית
מתכון לפרגיות ברוטב בצל ופטריות
המצרכים לפרגיות ברוטב בצל ופטריות:
- 1/2 ק"ג פרגית חתוכה לקוביות
- 2 בצלים
- 1 חבילת פטריות
- מעט רוטב צ׳ילי
- מעט רוטב טריאקי
- מעט רוטב מנגו קארי
- מלח
- פלפל
- אגוז מוסקט
אופן ההכנה לפרגיות ברוטב בצל ופטריות:
- מחממים סיר רחב (עדיף במחבת ווק) עם שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה
- מוסיפים את הפרגית והפטריות ולאחר מכן את התבלינים
- מערבבים היטב ומוסיפים את הרטבים, מערבבים קלות לאיחוד, מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 25 עד 35 דקות.
- מוציאים ומגישים לצד אורז, אטריות או כל מה שאוהבים
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: יגאל אמדדי, שף ויועץ קולינרי