נתניהו מבקש דחייה נוספת של עדותו הפעם ב-15 יום.
מתכון לרולדת ירק - אכבר אומלט
חביתת ירק בשינוי אדרת, מיוחדת וטעימה הנקראת גם 'אכבר אומלט', רולדה במילויים שונים, מתאימה לארוחת בוקר או ערב ומעניקה יוקרה וטעם נפלא
מתכון לרולדת ירק - אכבר אומלט / נועם זיגדון
המצרכים לרולדת ירק - אכבר אומלט:
כוס מדידה חד פעמית חמה
- 5 ביצים L
- ½ צרור פטרוזיליה או כוסברה
- 1/2 כפית מלח
- 3 כפות שמן
- ½ שקית אבקת אפיה
- 1 כוס קמח
אפשרויות מילוי:
- כבד קצוץ
- תפוח אדמה
- גבינות וירקות
- סביח ועוד
אופן ההכנה רולדת ירק - אכבר אומלט:
- מכניסים לקוצץ את כל המצרכים וטוחנים היטב
- משטחים באופן שווה על תבנית מרופדת בנייר אפיה ואופים במשך 5 דקות על 180°
- מגלגלים את האומלט בעודו חם עם הנייר עד לצינון.
- לאחר הצינון פותחים את הרולדה וממלאים במילוי האהוב עליכם.
- מגלגלים שוב וחותכים לפרוסות.
בהצלחה רבה ובתאבון