עמיחי שטיין: שגרירות איראן באיחוד האמירויות אומרת כי היא "דוחה באופן קטגורי את ההאשמות" על מעורבותה של איראן ברצח הרב הישראלי.
מתכון לשיפודי סלמון בשלושה טעמים
'סלמון' הדג האהוב בהגשה מעניינת ומקורית והפעם בשלושה טעמים לסועד אחד, שיפודי קוביות סלמון המצופות כל אחת בטעם אחר ומעניקות שלמות לסעודת דגים יוקרתית
מתכון לשיפודי סלמון בשלושה טעמים
המצרכים לשיפודי סלמון בשלושה טעמים:
- 6 פילה סלמון ללא עור
לקובייה הראשונה:
- 2 כפות מיונז
- 1 כפית קטשופ
- ¼ כפית שום גבישי
- מעט מלח
לקישוט:
- ¼ כוס פירורי לחם
- מעט שומשום שחור
לקובייה השנייה:
- ¼ כוס רוטב טריאקי
- ¼ כוס רוטב סויה
- מעט שום גרוס
לקישוט:
- שומשום לבן
לקובייה השלישית:
- ½ כוס רוטב צ'ילי מתוק
- אגוזים קצוצים/טחונים.
אופן ההכנה לשיפודי סלמון בשלושה טעמים:
- חותכים כל פילה ל-3 קוביות.
- מערבבים את חומרי הקוביה הראשונה חוץ מפרורי הלחם והשומשום.
- מצפים קוביה אחת מכל פילה בתערובת בכמות נדיבה מכל הצדדים ומשפדים על שיפוד.
- מערבבים את חומרי הקוביה השניה חוץ מהשומשום. מצפים ריבוע נוסף ומשפדים.
- מצפים את הקוביה השלישית בצ'ילי מתוק ומשפדים.
- עכשיו מסדרים את השיפודים יפה בתבנית.
- מקשטים את הקוביה הראשונה בשומשום שחור ופרורי לחם, את הקוביה השניה בשומשום לבן ואת הקוביה השלישית באגוזים.
- אופים 10 דקות בתנור שחומם מראש ל-180°
בהצלחה רבה ובתאבון
קרדיט: מימי בוקסבוים
המתכון מאת: נועם זיגדון