מבזקים +
תל אביב 19°c
באר שבע 17°c
חיפה 18°c
ירושלים 15°c
בית שמש 15°c
בני ברק 29°c
אשדוד 15°c
כ"א חשון התשפ"ה | 22.11.2024
תל אביב 19°c
באר שבע 17°c
חיפה 18°c
ירושלים 15°c
בית שמש 15°c
בני ברק 29°c
אשדוד 15°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לטארט סלופי ג'ו – טארט במילוי בשר עגל טחון במגוון רטבים

מתכון קל להכנה ושווה, טארט מוכן במילוי של בשר עגל טחון עם סילאן, צנוברים ומגוון רטבים משובחים, מתאים גם כמנה עיקרית מעל פירה, אורז או קוסקוס ניתן למלא גם בלחמניה, פיתה, קרואסון או טורטיה והארוחה שלכם תהיה מושלמת

מתכון לטארט סלופי ג'ו – טארט במילוי בשר עגל טחון במגוון רטבים

מתכון לטארט סלופי ג'ו – טארט במילוי בשר עגל טחון במגוון רטבים / מאת: שחר שולמית

המצרכים לטארט סלופי ג'ו – טארט במילוי בשר עגל טחון במגוון רטבים:

מידת כוס חד פעמית לשתיה קרה

  • 1 ק"ג בשר עגל טחון טרי
  • 4 בצלים גדולים
  • 1/2 כוס שמן
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית כמון
  • 1 כפית כורכום
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 1 כפית פפריקה מתוקה גרוסה
  • 4 כפות סילאן
  • 2 כפות רוטב צי'לי מתוק
  • 1 כף רוטב סויה
  • 1/2 כוס צנוברים

אופן ההכנה לטארט סלופי ג'ו – טארט במילוי בשר עגל טחון במגוון רטבים:

  1. מקלפים וקוצצים דק את הבצלים
  2. מטגנים את הבצלים עם השמן עד לחצי הזהבה
  3. מוסיפים לבצל את הבשר ומטגנים אותם יחד ומערבבים מידי פעם (הבשר והבצל מפרישים נוזלים)
  4. לאחר שהבשר שינה את צבעו והוא מבושל חלקית מוסיפים לסיר כל התיבול מלבד הצנוברים ומערבבים בין לבין לספיחת טעמים
  5. הערה: עובדים על להבה בינונית נמוכה כל זמן הבישול כיוון שריכוך הבשר לוקח זמן
  6. כשהנוזלים הצטמצמו לגמרי והסלופי ג'ו מוכן מוסיפים את הצנוברים ומטגנים אותם יחד עוד כמה דקות
  7. ממלאים את הטארטים בסלופי ג'ו ומפארים את שולחן השבת או החג

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art