מבזקים +
תל אביב 16°c
באר שבע 17°c
חיפה 18°c
ירושלים 16°c
בית שמש 16°c
בני ברק 28°c
אשדוד 16°c
כ"א חשון התשפ"ה | 22.11.2024
תל אביב 16°c
באר שבע 17°c
חיפה 18°c
ירושלים 16°c
בית שמש 16°c
בני ברק 28°c
אשדוד 16°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לעוגת גבינה אפויה בשילוב דובדבנים

עוגת גבינה נפלאה ומלאת עניין, בשילוב של דובדבנים קפואים המעניקים טעם משובח יותר לעוגה חגיגית ומלאת טעמים

מתכון לעוגת גבינה אפויה בשילוב דובדבנים

מתכון לעוגת גבינה אפויה בשילוב דובדבנים / מאת: אירית אביבי

המצרכים לעוגת גבינה אפויה בשילוב דובדבנים:

  • 150 גרם חמאה רכה
  • 1.50כוסות סוכר לבן + 1 שקית סוכר וניל
  • 4 ביצים גודל L
  • קורט מלח
  • 1 כפית רום
  • 1/2 כוס חלב
  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • 500 גרם גבינה לבנה 9 אחוז
  • 1 שמנת חמוצה של 27 אחוז
  • 1/2 כוס קורנפלור
  • 1/2 כוס אבקת שקדים
  • 1/2 כוס קמח תופח
  • 1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
  • דובדבנים קפואים או כול פרי קפוא אחר לבחירה

אופן הכנה לעוגת גבינה אפויה בשילוב דובדבנים:

  1. במיקסר עם וו גיטרה מכניסים את החמאה והסוכר ומערבלים עד לקבלת קרם אחיד
  2. מוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה עד שכול אחת נטמעת לגמרי
  3. מוסיפים קורט מלח, רום, חלב ושמנת מתוקה ומערבלים לאיחוד
  4. מוסיפים גבינה לבנה, שמנת חמוצה ומערבלים שוב לאיחוד
  5. מוסיפים בהדרגה את הקורנפלור ואבקת סודה לשתייה תוך כדי ערבול ומוסיפים גם את השקדים והקמח, מערבלים היטב עד לקבלת בלילה אחידה.
  6. מוסיפים את הדובדבנים הקפואים ומערבבים קלות בעזרת כף
  7. יש להכניס רק דובדבנים קפואים.
  8. שופכים את הבלילה ל 2 תבניות אינגליש משומנות או תבנית אחת גדולה.
  9. מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות עד להשחמה יפה או עד שקיסם יוצא יבש

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art