מבזקים +
תל אביב 16°c
באר שבע 17°c
חיפה 18°c
ירושלים 16°c
בית שמש 16°c
בני ברק 28°c
אשדוד 16°c
כ"א חשון התשפ"ה | 22.11.2024
תל אביב 16°c
באר שבע 17°c
חיפה 18°c
ירושלים 16°c
בית שמש 16°c
בני ברק 28°c
אשדוד 16°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לתבשיל בשר ברוטב פטריות ובצל

תבשיל בשר מושלם וקל להכנה, מתאים במיוחד כמנה עיקרית בערב שבת לצד אורז לבן, או תפוחי אדמה אפויים ויש לכם מנת יוקרה טעימה ומושקעת

מתכון לתבשיל בשר ברוטב פטריות ובצל

מתכון לתבשיל בשר ברוטב פטריות ובצל

המצרכים לתבשיל בשר ברוטב פטריות ובצל:

  • בשר מס' 5  או 8 חתוך לקוביות
  • 2 בצלים גדולים פרוסים
  • 3 עלי דפנה
  • 4 פלפל אנגלי
  • 4 שיני שום
  • 2 פלפל שאטה
  • 1 חב' פטריות
  • פלפל לבן
  • מלח
  • כורכום
  • כמון
  • מעט מים

אופן ההכנה לתבשיל בשר ברוטב פטריות ובצל:

  1. מחממים סיר עם מעט שמן ומוסיפים את כל המצרכים לפי הסדר מלבד קוביות הבשר והמים.
  2. מערבבים היטב ומוסיפים מעט מים מביאים לרתיחה ומוסיפים את קוביות הבשר.
  3. מערבבים קלות, מביאים שוב לרתיחה ומנמיכים את האש.
  4. מבשלים על אש נמוכה עם סיר מכוסה במשך 3 שעות.

בהצלחה רבה ובתאבון.

המתכון מאת: ורד כהן.

 

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art