מוטי קסטל: ראש הממשלה נתניהו נפגש היום עם 2 ממשפחות החטופים בלשכתו בירושלים ושוחח עם אמו של החטוף אלכסנדר טרופנוב.
מתכון לעוגיות קוואקר שוקולדיות
עוגיות טעימות וקלות להכנה, עם שדרוג קטן ויש לכם קינוח מרשים ומלא יוקרה, שילוב הקוואקר עם השוקולד המריר מעניקים טעם מיוחד ומלא עניין
מתכון לעוגיות קוואקר שוקולדיות / מאת: שחר שולמית
המצרכים לעוגיות קוואקר שוקולדיות:
מידות אוניברסליות
- 150 גרם שמן קוקוס נוזלי (3/4 כוס)
- 200 גרם סוכר (כוס)
- 2 ביצים גודל לארג'
- 70 גרם קמח (1/2 כוס)
- 50 גרם אבקת קקאו (1/2 כוס)
- 1 כפית אבקת אפיה
- קורט מלח
- 200 גרם שיבולת שועל אינסטנט (2 כוסות)
- 140 גרם שוקולד מריר קצוץ
אופן ההכנה לעוגיות קוואקר שוקולדיות:
- מחממים תנור ל160 מעלות
- שמים את שמן הקוקוס והסוכר בקערת המיקסר ומקציפים עם וו הקצפה כ-2 דקות
- מוסיפים את הביצים וממשיכים להקציף עוד מספר דקות עד לקבלת תערובת קרמית ואוורירית.
- מחליפים את וו ההקצפה בוו גיטרה ומנמיכים את מהירות ההקצפה למינימום ומוסיפים בהדרגה את המצרכים היבשים ולבסוף את פיצפוצי השוקולד ומאחדים מסה (המסה יוצאת יציבה )
- שוקלים כל יחידה במשקל של 20 גרם ומכדררים לכדור ומשטחים את זה בשקעים של תבניות הסיליקון היעודיות לאחר ששימנו אותם
- (אם אין תבניות סיליקון מניחים את הכדורים שהכנו על גבי נייר אפיה ומשטחים אותם מעט ואופים)
- אופים כ20 דקות ומצננים לפני חילוץ
בהצלחה רבה ובתאבון.