מוטי קסטל: ראש הממשלה נתניהו נפגש היום עם 2 ממשפחות החטופים בלשכתו בירושלים ושוחח עם אמו של החטוף אלכסנדר טרופנוב.
מתכון למוקפץ עם פיטריות ברוטב טריאקי
'מוקפץ' התבשיל האהוב והמיוחד שתמיד ישדרג כל שולחן, שילוב אטריות הביצים הדקיקות יחד עם רצועות של חזה עוף ופטריות המתבשלים ברוטב טריאקי עסיסי, יוצרים מנה מיוחדת ומלאה טעמים
מתכון למוקפץ עם פטריות ברוטב טריאקי
המצרכים למוקפץ עם פטריות ברוטב טריאקי:
- 1 אטריות ביצים נודלס
- 1 ק"ג חזה עוף חתוך לרצועות
- 1 סלסלת פטריות שמפיניון
- 1 בצל בנוני פרוס לפרוסות דקות
- 6 כפות רוטב טריאקי
- ½ כף פפריקה מתוקה
- ½ כפית אבקת שום
- פלפל שחור גרוס
- 1 כף גריל עוף
- 1 כפית מלח
- 4 כפות שמן
להגשה:
- 3 גבעולים בצל ירוק קצוץ דק
אופן ההכנה למוקפץ עם פיטריות ברוטב טריאקי:
- מבשלים את האטריות לפי הוראות יצרן
- בקערה, מכניסים את רצועות חזה העוף יחד עם הפפריקה, אבקת השום, גריל עוף, מלח ופלפל שחור ומערבבים היטב לאיחוד, מניחים בצד לספיגת הטעמים.
- מחממים סיר רחב עם השמן ומטגנים את הבצל והפטריות תוך כדי ערבוב והקפצה עד שהבצל מתחיל להזהיב, מוציאים מהסיר ומניחים בצד.
- את הסיר משאירים על האש ומכניסים לתוכו את רצועות חזה העוף שתיבלנו, מטגנים תוך כדי הקפצה עד שחזה העוף משנה צבע.
- מוסיפים את הבצל המטוגן והפטריות ומערבבים היטב.
- מוסיפים את הטריאקי ומקפיצים כ-5 דקות נוספות, מוסיפים את הנודלס ומערבבים היטב.
- לפני ההגשה קוצצים דק בצל ירוק ומפזרים מלמעלה.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגדון