מבזקים +
תל אביב 16°c
באר שבע 17°c
חיפה 18°c
ירושלים 16°c
בית שמש 16°c
בני ברק 28°c
אשדוד 16°c
כ"א חשון התשפ"ה | 22.11.2024
תל אביב 16°c
באר שבע 17°c
חיפה 18°c
ירושלים 16°c
בית שמש 16°c
בני ברק 28°c
אשדוד 16°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לדג אמנון בעגבניות מיובשות וירק קצוץ

מתכון מוצלח להכנת דגי אמנון משובחים ברוטב עגבניות מיובשות יחד עם הירק הקצוץ, הפלפל החריף ושלל תבלינים, יוצרים מנת פתיחה מכובדת ומהירה ללא עבודה מרובה

מתכון לדג אמנון בעגבניות מיובשות וירק קצוץ

מתכון לדג אמנון בעגבניות מיובשות וירק קצוץ / מאת: שחר שולמית

המצרכים לדג אמנון בעגבניות מיובשות וירק קצוץ:

  • 5 יחידות גדולות של דג אמנון ללא עור
  • 100 גרם מעדן עגבניות מיובשות (1/2 צנצנת)
  • 10 כפות שמן
  • 1/2 חבילת כוסברה קצוצה
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • פלפל ירוק חריף (אופציונלי)

אופן ההכנה לדג אמנון בעגבניות מיובשות וירק קצוץ:

  1. שוטפים את הדגים ומניחים אותם בתבנית על גבי נייר אפיה
  2. מערבבים את מעדן העגבניות יחד עם השמן, הכוסברה והתיבול ומורחים מעל גבי הדגים
  3. אופים בתנור בחום 170 מעלות במשך כ45 דקות

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art