מוטי קסטל: ראש הממשלה נתניהו נפגש היום עם 2 ממשפחות החטופים בלשכתו בירושלים ושוחח עם אמו של החטוף אלכסנדר טרופנוב.
מתכון לפלפלים ממולאים פרווה
מתכון מעולה לאוהדי הפרווה, פלפלים במילוי אורז ותבלינים, בתיבול עדין ומוצלח, בתוספת של ירק קמוץ הנותן את טעמו המשובח לארוחה מצוינת
מתכון לפלפלים ממולאים פרווה / מאת: מירב מלכה.
המצרכים לפלפלים ממולאים פרווה:
- 6-7 פלפלים. (מומלץ לבחור את הנקבות שיש להם 4 רגליים הם יותר מתוקות.)
- 3 כפות גדושות של אורז (לכל פלפל)
- מלח
- פלפל שחור
- מים
- 1/2 בצל קצוץ
- 3 שיני שום פרוסות
- צרור כוסברה קצוצה
לתיבול:
- 1/2 כוס שמן
- 1.5 כפות פפריקה
- מלח
- פלפל שחור
אופן ההכנה לפלפלים ממולאים פרווה:
- חותכים את החלק העליון של הפלפלים, שוטפים היטב ומרוקנים מגרעינים.
- מכניסים 3 כפות גדושות של אורז בכל אחד מהפלפלים.
- על האורז מפזרים מלח ופלפל שחור וממלאים את הפלפל במים עד ל3/4 מהפלפל
- מחממים סיר רחב עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה. מוסיפים את השום והכוסברה ומערבבים מעט.
- מניחים מעל את הפלפלים המוכנים בצורה מסודרת זה לצד זה וממלאים את הסיר במים עד לגובה חצי מהפלפלים.
- בכוס או קערית ממלאים את המצרכים לתיבול ומערבבים היטב לאיחוד.
- שופכים מעל כל פלפל מהרוטב וסוגרים את הסיר, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש.
- מבשלים במשך 40 דקות עד לבישול מלא.
בהצלחה רבה ובתאבון