מבזקים +
תל אביב 19°c
באר שבע 17°c
חיפה 18°c
ירושלים 15°c
בית שמש 15°c
בני ברק 29°c
אשדוד 15°c
כ"א חשון התשפ"ה | 22.11.2024
תל אביב 19°c
באר שבע 17°c
חיפה 18°c
ירושלים 15°c
בית שמש 15°c
בני ברק 29°c
אשדוד 15°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לקדירת עוף עם אורז וירק קצוץ

תבשיל מעולה לכל האוהבים לבשל בסיר אחד, המתכון הזה מוצלח ויוצר ארוחה שלמה ללא לכלוך מיותר, חלקי עוף בשילוב אורז עם ירק קצוץ, בצל ירוק ומגוון תבלינים, מרכיבים מנה בשרית משובחת ומלאה טעמים

מתכון לקדירת עוף עם אורז וירק קצוץ

מתכון לקדירת עוף עם אורז וירק קצוץ / מאת: שחר שולמית

המצרכים לקדירת עוף עם אורז וירק קצוץ:

מידות לפי כוס חד פעמית קרה סטנדרטית

  • 8 יחידות שוקיים של עוף
  • 1 חבילת בצל ירוק
  • 2/3 כוס שמן
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1/2 כפית כורכום
  • 1/2 כפית מתוקה גרוסה
  • (את התיבול שמים פעם אחת עם העופות והבצל ופעם שניה את אותה כמות כשמוסיפים את האורז והפטרוזיליה)
  • 2 חבילות פטרוזיליה
  • 2 כוסות אורז
  • 4 כוסות מים

אופן ההכנה לקדירת עוף עם אורז וירק קצוץ:

  1. שוטפים וקוצצים את הבצל הירוק
  2. מנקים ושוטפים את השוקיים
  3. מניחים את השוקיים יחד עם הבצל והתבלינים בסיר בינוני ומאדים אותם יחד על להבה נמוכה עד לריכוך מלא של העוף (כחצי שעה... בינתיים קוצצים את הפטרוזיליה דק)
  4. מוציאים את העופות מהסיר ומניחים בסיר את האורז עם הפטרוזיליה והמים ומתבלים שוב כמו שתיבלנו את העופות, מערבבים היטב ומניחים מעל את העופות
  5. מנמיכים את להבת הגז למינימום ומבשלים על אש נמוכה מאוד עד שהתבשיל מוכן
  6. מכבים את האש ומשאירים את הסיר מכוסה עד להגשה

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art