מבזקים +
תל אביב 16°c
באר שבע 17°c
חיפה 18°c
ירושלים 16°c
בית שמש 16°c
בני ברק 28°c
אשדוד 16°c
כ"א חשון התשפ"ה | 22.11.2024
תל אביב 16°c
באר שבע 17°c
חיפה 18°c
ירושלים 16°c
בית שמש 16°c
בני ברק 28°c
אשדוד 16°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לקציצות בשר ברוטב אורגנו

קציצות בשר מיוחדות ומלאות טעם המתבשלות ברוטב אדום בשילוב של אורגנו ומגוון תבליני הבית יוצרים מנה טעימה ומוצלחת המתאימה במיוחד לארוחת הצהריים

מתכון לקציצות בשר ברוטב אורגנו

מתכון לקציצות בשר ברוטב אורגנו

המצרכים לקציצות בשר ברוטב אורגנו:

לקציצות:

  • 1 ק"ג בשר טחון
  • 2 בצלים קצוצים דק
  • 1/2 חבילה פטרוזיליה
  • פלפל שחור
  • מלח

לרוטב:

  • 3 כפות רסק עגבניות
  • 1/2 ראש שום
  • פפריקה חריפה
  • 1/2 כף מרק עוף
  • פלפל שחור
  • אורגנו
  • מלח
  • מים
  • שמן

אופן ההכנה לקציצות בשר ברוטב אורגנו:

  1. מחממים סיר עם מעט שמן ומוסיפים את הרסק וכוס מים, מערבבים היטב, מוסיפים את השום והתבלינים, מערבבים ומביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כ15 דקות. ( יש להוסיף מים במידת הצורך, המרקם צריך להיות כמו רוטב ספגטי)
  2. בקערה מערבבים היטב את הבשר עם הפטרוזיליה והבצל, מתבלים ומערבבים היטב.
  3. יוצרים כדורים ומכניסים לסיר עם הרוטב.
  4. מוסיפים מים ומביאים לרתיחה מנמיכים את האש ומבשלים כ-40 דקות עד לבישול הקציצות.
  5. מגישים לצד אורז לבן או כל מה שאוהבים.

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: נועם זיגדון

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art