דין פישר: נתב"ג חזרה לשגרה מלאה.
קפה טורקי עלית ל'מצֶב' אמיתי גם בנופש בין הזמנים עם החבר'ה
לקראת בין הזמנים ובמהלכו יוצאת קפה טורקי עלית בקמפיין ייעודי לבני הישיבות שיוכלו ליהנות מ'מצֶב' בכל מקום ובקלות
בין הזמנים של אב תשפ"א כבר פה, ואיתו המסלולים, הזיצים והקעמפים הישיבתיים והנסיעות בדרכים. איפה שלא תהיו בקיץ הזה, דבר אחד בטוח: תוכלו ליהנות מקפה טורקי עלית ולהתענג על הטעם המעורר. בכל מצב יש 'מצֶב'.
הכנת קפה טורקי עלית בשטח, באמצע המסלול או בעצירה, היא קלה ומרעננת. אז איך מכינים? מחממים מים בפינג'ן ומחכים שירתחו(אם תרצו סוכר זה הזמן), שמים כפית גדושה של קפה בפנים, מערבבים, מרימים את הפינגאן מהאש ומניחים חזרה ואז מוזגים לכוס שואפים קצת מהארומה המדהימה ונהנים מלגימות איטיות של קפה משובח ומעורר. בשטח אין כמו קפה חזק, קצף טוב וכוס זכוכית חמימה ונעימה בידיים עם כל החבר'ה.
קפה טורקי של קפה עלית הוא קפה ארומטי ועשיר אשר זני הקפה בתערובת עוברים קלייה ייחודית ליצירת הטעם והארומה האופייניים שכל כך אהובים על החך הישראלי. לאחר מכן הפולים עוברים ערבוב לתערובת ונטחנים לבלנד עשיר שמכיל מספר רב של פולי קפה איכותיים. קפה טורקי עלית מיוצר בתהליך ייצור מבוקר המבטיח טעם מאוזן אך עם זאת עוצמתי, בארומה מושלמת, תוך פיתוח מקסימאלי של טעמי הקפה.
בכשרות בד"ץ העדה החרדית.