מבזקים +
תל אביב 17°c
באר שבע 17°c
חיפה 18°c
ירושלים 17°c
בית שמש 17°c
בני ברק 27°c
אשדוד 17°c
כ"א חשון התשפ"ה | 22.11.2024
תל אביב 17°c
באר שבע 17°c
חיפה 18°c
ירושלים 17°c
בית שמש 17°c
בני ברק 27°c
אשדוד 17°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לפוטטוס – תפוחי אדמה אפויים

מנה מוצלחת כתוספת לעיקרית בערב שבת, רבעי תפוחי האדמה המתובלים היטב ונאפים בתנור נותנים את המענה למנה קלילה ומהירת הכנה, בפיזור של שומשום מלמעלה תתנו שדרוג מצויין ומראה יוקרתי יותר

מתכון לפוטטוס – תפוחי אדמה אפויים

מתכון לפוטטוס – תפוחי אדמה אפויים

המצרכים לפוטטוס – תפוחי אדמה אפויים:

  • 6-8 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לרבעים

לתיבול:

  • 5 כפות מיונז
  • 2 כפות קורנפלור
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 1 כפית כורכום
  • ½ כף מלח
  • ½ כפית פלפל שחור

אופן ההכנה לפוטטוס – תפוחי אדמה אפויים:

  1. בקערה מערבבים היטב את כל המצרכים לתיבול ומורחים את תפוחי האדמה מכל הצדדים
  2. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180° למשך כשעה ללא כיסוי
  3. מפזרים שומשום ומגישים.

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: נועם זיגדון.

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art