מבזקים +
תל אביב 23°c
באר שבע 20°c
חיפה 23°c
ירושלים 18°c
בית שמש 19°c
בני ברק 29°c
אשדוד 23°c
י"א תשרי התשפ"ה | 13.10.2024
תל אביב 23°c
באר שבע 20°c
חיפה 23°c
ירושלים 18°c
בית שמש 19°c
בני ברק 29°c
אשדוד 23°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לעוגת בננות ואגוזי לוז

אוהבים עוגות קלילות ומהירות הכנה? המתכון הזה במיוחד עבורכם, קל להכנה ומהיר עם תוצאה מושלמת וטעימה, עוגה המתאימה לשבתות, חגים או כהגשה לאורחים

מתכון לעוגת בננות ואגוזי לוז

מתכון לעוגת בננות ואגוזי לוז / מאת: שחר שולמית

המצרכים לעוגת בננות ואגוזי לוז

מידות אוניברסליות

לעוגה:

  • 1 כוס סוכר
  • 3/4 כוס שמן
  • 3 ביצים בגודל L
  • 3 בננות גדולות
  • 1 כפית קינמון
  • 1 סוכר וניל או מעט תמצית וניל
  • 1/2 כוס קוקוס
  • 1.5 כוסות קמח
  • 2.5 כפיות אבקת אפיה
  • קורט מלח
  • 1/2 כוס אגוזי לוז גרוסים

לציפוי:

  • 1/3 כוס מייפל מחומם במיקרוגל
  • מעט קוקוס מקורמל

אופן ההכנה לעוגת בננות ואגוזי לוז:

  1. מחממים תנור לחום של 170 מעלות
  2. מרסקים בקערה גדולה את הבננות, מוסיפים להן שמן וביצים ומערבבים
  3. בקערה נוספת מערבבים את כל יתר המצרכים היבשים, מאחדים בין 2 הקערות ומעבירים את הבלילה ל2 התבניות
  4. אופים כ35 דקות או עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש
  5. מיד כשמוציאים את העוגה מהתנור מורחים את העוגות בסירופ מייפל שחיממנו אותו מעט במיקרוגל ומפזרים מעל קוקוס מקורמל

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

art

 צבע אדום