מבזקים +
תל אביב 17°c
באר שבע 17°c
חיפה 18°c
ירושלים 17°c
בית שמש 17°c
בני ברק 26°c
אשדוד 17°c
כ"א חשון התשפ"ה | 22.11.2024
תל אביב 17°c
באר שבע 17°c
חיפה 18°c
ירושלים 17°c
בית שמש 17°c
בני ברק 26°c
אשדוד 17°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לעוגיות קצף שושנים אהובות ומצלחות

מתכון מוצלח לעוגיות שושנים אהובות, העוגיות שהרבה מבקשים לדעת כיצד מכינים אותן ומה הסוד לחיתוך המוצלח של השושנים, כך תוכלו להכין אותן בקלי קלות

מתכון לעוגיות קצף שושנים אהובות ומצלחות

מתכון לעוגיות קצף שושנים

המצרכים לעוגיות קצף שושנים:

לבצק:

  • 5 חלמונים מביצים בגודל L
  • 2 אבקת אפיה
  • 2 סוכר וניל
  • 50 מ"ל (בקבוק) תמצית רום
  • 50 מ"ל מים (ניתן למלא את הבקבוק של הרום אחרי שהתרוקן)
  • 2 מרגרינה רכה
  • 750 גרם קמח ( 4+3/4 כוסות )

למילוי:

  • 5 חלבונים
  • 1-1/2 כוסות סוכר
  • 1 חב' אינסטנט פודינג וניל

אופן ההכנה לעוגיות קצף שושנים:

הכנת מילוי:

  1. בקערה, מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב
  2. ומוסיפים חבילת אינסטנט פודינג וניל, מקציפים עד לקבלת קרם טוב.

הכנת העוגיות:

  1. בקערה, מכניסים את כל מרכיבי הבצק ולשים היטב עד לאיחוד
  2. מחלקים את הבצק ל-6 כדורים
  3. מרדדים כל כדור לעלה דק, מורחים מהקצפת ומגלגלים לרולדה
  4. מקפיאים את הרולדה כשעה וחצי
  5. ולאח"מ פורסים לפרוסות בעובי 2 ס"מ
  6. מניחים כל עוגייה בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מפזרים סוכריות צבעוניות או כל מה שאוהבים ומכניסים לתנור שחומם מראש על-180° ואופים עד להזהבה.
  7. בוזקים אבקת סוכר ומגישים.

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: נועם זיגדון

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art