מבזקים +
תל אביב 17°c
באר שבע 17°c
חיפה 18°c
ירושלים 17°c
בית שמש 17°c
בני ברק 27°c
אשדוד 17°c
כ"א חשון התשפ"ה | 22.11.2024
תל אביב 17°c
באר שבע 17°c
חיפה 18°c
ירושלים 17°c
בית שמש 17°c
בני ברק 27°c
אשדוד 17°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לרולדה במילוי קרם שוקולד לבן

מתכון מעולה לרולדה מהירה וטעימה במיוחד במלית של קרם שוקולד לבן, מתאימה כקינוח לארוחה חלבית מכובדת או כשמתחשק לכם להתפנק עם עוגה מוצלחת לצד כוס קפה חמה

מתכון לרולדה במילוי קרם שוקולד לבן

מתכון לרולדה במילוי קרם שוקולד לבן / מאת: מירב מלכה

המצרכים לרולדה במילוי קרם שוקולד לבן:

לרולדה:

  • 5 ביצים
  • 5 כפות סוכר
  • 4 כפות שמן
  • 1 כף מיץ לימון
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • 5 כפות גדושות של קמח

לקרם שוקולד לבן:

  • 1 שמנת מתוקה / או ריץ
  • 1 חב' פודינג וניל
  • 100 גרם שוקולד לבן
  • 30 גרם שמנת מתוקה

אופן ההכנה לרולדה במילוי קרם שוקולד לבן:

הכנת הרולדה:

  1. מפרידים את הביצים
  2. את החלבונים מקציפים עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב.
  3. בקערת החלמונים מוסיפים את יתר המצרכים מלבד הקמח ומערבבים היטב.
  4. מאחדים את הקצף עם תערובת החלמונים ומערבבים באיטיות בתנועות קיפול. מוסיפים את הקמח וממשיכים לערבב באיטיות עד לאיחוד.
  5. שופכים את הבלילה לתבנית מרופדת בנייר אפייה משומן ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 180 דקות.
  6. לאופן הכנת צורת הרולדה בשני צבעים לחצו כאן לצפייה >>
  7. לאחר האפיה מוציאים ומגלגלים את הרולדה יחד עם הניר אפיה ומשאירים מגולגל עד לקירור מוחלט.

הכנת הקרם:

  1. מקציפים את השמנת מתוקה (או ריץ) עם פודינג וניל עד לקבלת קצף יציב.
  2. בקערית נפרדת ממסים את השוקולד הלבן ו30 גרם שמנת מתוקה ומערבבים היטב.
  3. מאחדים את תערובת השוקולד הלבן עם הקצפת בתנועות קיפול ומערבבים באיטיות.
  4. פותחים את הרולדה, מורחים את הקרם ומגלגלים בחזרה.

בהצלחה רבה ובתאבון.

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art