מבזקים +
תל אביב 16°c
באר שבע 17°c
חיפה 18°c
ירושלים 16°c
בית שמש 16°c
בני ברק 28°c
אשדוד 16°c
כ"א חשון התשפ"ה | 22.11.2024
תל אביב 16°c
באר שבע 17°c
חיפה 18°c
ירושלים 16°c
בית שמש 16°c
בני ברק 28°c
אשדוד 16°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לרוגלך פריכים וטעימים בטעם קוקוס ובמלית שוקולד

'רוגלך' המאפה האהוב שניתן למצוא במגוון מתכונים מעניינים וכל אחד מהם ייצא מושלם ובטעם מיוחד יותר, הפעם בתכון של רוגלך פריך בטעם קוקוס הממולא בממרח שוקולד אהוב ומוגש בפיזור של אבקת סוכר

מתכון לרוגלך פריכים וטעימים בטעם קוקוס ובמלית שוקולד

מתכון לרוגלך פריכים וטעימים בטעם קוקוס ובמלית שוקולד / מאת: שולמית שחר

המצרכים לרוגלך פריכים וטעימים בטעם קוקוס ובמלית שוקולד:

מידות אוניברסליות

לבצק:

  • 5 כוסות קמח תופח (700 גרם)
  • 2/3 כוס סוכר (140 גרם)
  • פחית קרם קוקוס (400 גרם)
  • 2/3 כוס שמן קנולה (140 גרם)

למלית:

  • ממרח שוקולד או כל ממרח אחר שאוהבים
  • אבקת קקאו (אופציונלי)

אופן ההכנה לרוגלך פריכים וטעימים בטעם קוקוס ובמלית שוקולד:

  1. בקערה גדולה שמים קמח וסוכר ומערבבים אותם בעזרת כף
  2. מוסיפים את השמן וקרם הקוקוס ומערבבים מספר דקות עד לקבלת בצק נעים ואחיד
  3. מניחים חצי שעה מכוסה בטמפרטורת החדר
  4. מחלקים את הבצק ל4 חלקים וכל חלק מרדדים על גבי נייר אפייה לעיגול לעובי של 3-5 מ”מ ומחלקים אותו ל16 משולשים.
  5. מורחים בכל חלק ממרח שוקולד (למי שאוהב מפזרים קקאו ואפשר להניח גם מעט אגוזים גרוסים) מגלגלים את המשולש מהבסיס רחב לקצה ומניחים בתבנית על גבי נייר אפייה
  6. אופים בחום של 170 מעלות עד להזהבה
  7. מצננים לחלוטין ומפדרים באבקת סוכר
  8. ניתן להכין מהבצק 4 רולדות ולחתוך אותן לפרוסות במקום רוגלך קטנים

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art