מבזקים +
תל אביב 16°c
באר שבע 17°c
חיפה 18°c
ירושלים 16°c
בית שמש 16°c
בני ברק 28°c
אשדוד 16°c
כ"א חשון התשפ"ה | 22.11.2024
תל אביב 16°c
באר שבע 17°c
חיפה 18°c
ירושלים 16°c
בית שמש 16°c
בני ברק 28°c
אשדוד 16°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לשעועית מוקפצת עם קוביות בטטה

ארוחת צהרים קלילה ומעולה המתאימה לכל בני המשפחה, שעועית ירוקה מוקפצת עם קוביות בטטה מטוגנות המתבשלים ברוטב סילאן ושומשום ונותנים את הטעם המיוחד לתוספת המושלמת

מתכון לשעועית מוקפצת עם קוביות בטטה

מתכון לשעועית מוקפצת עם קוביות בטטה / מאת: מירב מלכה

המצרכים לשעועית מוקפצת עם קוביות בטטה:

  • 1 חב' שעועית ירוקה סנפרוסט
  • 1 בצל גדול חתוך לרצועות
  • 1 בטטה גדולה קלופה וחתוכה לקוביות
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • 3 כפות סילאן
  • 2 כפות שומשום

אופן ההכנה לשעועית מוקפצת עם קוביות בטטה:

  1. מחממים מחבט עם שמן עמוק, מטגנים את קוביות הבטטה עד לריכוך ומוציאים על נייר סופג.
  2. מחממים סיר רחב עם מעט שמן ומטגנים את רצועות הבצל עד להשחמה יפה.
  3. מוסיפים את השעועית הירוקה ומקפיצים עד לקבלת מרקם רך, מוסיפים את קוביות הבטטה, המלח, פלפל שחור גרוס, סילאן ושומשום וממשיכים להקפיץ במשך 7 דקות.

בהצלחה רבה ובתאבון.

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art