מבזקים +
תל אביב 17°c
באר שבע 17°c
חיפה 18°c
ירושלים 17°c
בית שמש 17°c
בני ברק 27°c
אשדוד 17°c
כ"א חשון התשפ"ה | 22.11.2024
תל אביב 17°c
באר שבע 17°c
חיפה 18°c
ירושלים 17°c
בית שמש 17°c
בני ברק 27°c
אשדוד 17°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לפרחי נוטלה ושמנת מדליקים

הגרסה היפה לכדורי השוקולד הסטנדרטיים שמפארת כל אירוע, מתכון מהיר, קל להכנה וללא אפיה, פרחי נוטלה ושמנת שיעניקו לכם את הטעם המושלם לקינוח מדליק

מתכון לפרחי נוטלה ושמנת מדליקים

מתכון לפרחי נוטלה ושמנת מדליקים / מאת: שחר שולמית

המצרכים לפרחי נוטלה ושמנת מדליקים:

מידות אוניברסליות

יוצאים כ30 יחידות תלוי בגודל התבנית

  • 160 גרם שוקולד נוטלה
  • 160 גרם גבינת שמנת
  • 250 גרם ביסקוויטים בטעם שוקולד
  • 1/4 כוס קקאו
  • 1/2 כוס פקאן מסוכר גרוס
  • אגוזי בונדק שלמים וקלויים

אופן ההכנה לפרחי נוטלה ושמנת מדליקים:

  1. מרסקים במעבד מזון את הביסקוויטים
  2. שמים בקערה את הנוטלה וממיסים אותה מעט במיקרוגל כדי שתתרכך
  3. מוסיפים לקערה את שאר המצרכים מלבד אגוזי הבונדק ומערבבים היטב עד לאיחוד
  4. דוחסים מהמסה (חלק ועוד חלק לא גוש אחד כדי שכל החריצים ימולאו במסה) לתבנית הסיליקון ומטמינים בכל פרח אגוז בונדק מפלסים מקפיאים לפני חילוץ

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: שולמית שחר

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art