לשכת רה״מ בתגובה לחשיפת ׳ערוץ 14׳: ״בזמן שראש השב״כ היוצא רונן בר מנהל חקירת סרק נגד יועץ רה״מ יונתן אוריך בעניין קטר, מתברר מי באמת משתף פעולה עם קטר: ״פעם אחר פעם חתרו גורמים בצוות המו״מ נגד ראש הממשלה וחתרו לתכתיבי הכניעה של החמאס״.
נעצרו יהודים החשודים בפיגוע דקירה בירושלים
השב"כ עצר כמה יהודים החשודים בדקירתו של ערבי על רקע לאומני בשוק מחנה יהודה בשבוע שעבר, כאשר זה ירד לרוקן את האשפה | מעבר לפרטים הללו הוטל צא"פ על הפרשה

הותר לפרסום כי שירות הביטחון הכללי עצר בשבוע שעבר מספר יהודים, החשודים במעורבות באירוע דקירת ערבי בירושלים, כך הודיע השב"כ היום (שישי), זהותם של החשודים נמצא תחת צו איסור פרסום.
מטעם השב"כ נמסר בהודעה לתקשורת, כי ביום חמישי, 13/5/21, בשעות הלילה, התרחש בירושלים פיגוע במהלכו נדקר ונפצע ערבי, תושב ישראל, באורח קשה. בעקבות פעילות מאומצת של שירות הביטחון הכללי ומשטרת ישראל, אותרו חשודים יהודים המעורבים בביצוע הפיגוע.

החשודים נעצרו ומצויים בחקירת שב״כ. חקירתם של החשודים נמשכת, צו איסור פרסום הוטל על זהות החשודים ופרטי החקירה.
כזכור אחרי חצות, ב-13 לחודש, נדקר צעיר ערבי בן 25 באורח קשה, ברחוב אגריפס בשוק מחנה יהודה בירושלים, לאחר שהותקף על ידי קבוצת יהודים. הצעיר, שעבד באחד מבתי העסק במתחם, היה בדרכו לרוקן אשפה, קבוצת יהודים, החלה לתקוף אותו, אחד מהם דקר אותו. הוא פונה לבית החולים שערי צדק במצב קשה ויציב כשהוא בהכרה מלאה.
מאסרי עולם למחבלים שביצעו את פיגועי הדריסה ברעננה
אוריאל פיליפ
08.04.25
צה"ל השמיד רק רבע מהמנהרות של חמאס בעזה
שלו שינברג
09.04.25
הרמטכ״ל ללוחמים בעזה: "מצפה מכם להכרעת חטיבת רפיח"
יענקי פרבר
08.04.25
שר הביטחון: אם חמאס לא ישחרר החטופים, צה"ל יעבור ללחימה עצימה בכל עזה
יענקי פרבר
09.04.25
צה"ל: חיזבאללה הבריח ציוד לייצור נשק לפני בדיקה – והחזירו מיד לאחריה
אלי קליין
09.04.25
בנשקים שלופים: רכב נעצר בכביש 6 - בעקבות מידע מודיעיני | תיעוד
צביקה סגל
07.04.25