מבזקים +
תל אביב 16°c
באר שבע 17°c
חיפה 18°c
ירושלים 16°c
בית שמש 16°c
בני ברק 28°c
אשדוד 16°c
כ"א חשון התשפ"ה | 22.11.2024
תל אביב 16°c
באר שבע 17°c
חיפה 18°c
ירושלים 16°c
בית שמש 16°c
בני ברק 28°c
אשדוד 16°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לסוטלאג' - קינוח אורז חלבי מתוק בפיזור קינמון

קינוח משביע, חלבי וטעים המתאים גם כארוחת ערב בפני עצמו, מתכון לסוטלאג' - מורכב מאורז המתבשל יחד עם שמנת מתוקה, חלב ומגוון מוצרי הבית הנותנים למאכל את הטעם המתוק והמשובח בפיזור של קינמון או פיסטוקים גרוסים

מתכון לסוטלאג' - קינוח אורז חלבי מתוק בפיזור קינמון

מתכון לסוטלאג' - קינוח אורז חלבי מתוק בפיזור קינמון

זמן ההכנה: 40 דקות.

המצרכים לסוטלאג' - קינוח אורז חלבי מתוק בפיזור קינמון:

כוס מדידה חד פעמית חמה

  • 1 כוס אורז מבורר ושטוף
  • 4 כוסות מים
  • 1 כוס סוכר
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 750 מ"ל חלב
  • 250 שמנת מתוקה להקצפה
  • 2 כפות קורנפלור שטוחות
  • ½ כוס מים

אופן ההכנה לסוטלאג' - קינוח אורז חלבי מתוק בפיזור קינמון:

  1. מבשלים את האורז עם 4 כוסות מים עד לריכוך וצמצום כל הנוזלים, מוסיפים את החלב, השמנת המתוקה, הסוכר והסוכר וניל ומביאים לרתיחה
  2. מנמיכים את הלהבה
  3. מערבבים 2 כפות קורנפלור עם ½ כוס מים ומוסיפים לתערובת האורז
  4. מבשלים על אש נמוכה במשך כ-10 דקות נוספות עד שמסמיך
  5. מוזגים לצלוחיות ומפזרים קינמון / פיסטוקים קצוצים

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: נועם זיגדון

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art