מבזקים +
תל אביב 16°c
באר שבע 17°c
חיפה 18°c
ירושלים 16°c
בית שמש 16°c
בני ברק 28°c
אשדוד 16°c
כ"א חשון התשפ"ה | 22.11.2024
תל אביב 16°c
באר שבע 17°c
חיפה 18°c
ירושלים 16°c
בית שמש 16°c
בני ברק 28°c
אשדוד 16°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון למרק רגל עם ירקות בתיבול מושלם

מרק רגל מהמטבח התימני, מיוחד בעל טעם עמוק ועשיר, מתובל במגוון תבלינים וחוואיג'  ונאכל בכל בית תמני מאז ועד היום | לכל מי שמתגעגע לטעמים של אמא זה המתכון המוצלח

מתכון למרק רגל עם ירקות בתיבול מושלם
צילום מסך צילום: הג'יאהד האיסלאמי

מתכון למרק רגל עם ירקות בתיבול מושלם

זמן ההכנה: 3 שעות.

המצרכים למרק רגל עם ירקות בתיבול מושלם:

  • 6 חתיכות בשר רגל
  • 6 בצל שלמים
  • 3 תפוח אדמה חתוך לקוביות גדולות
  • חצי ראש שום
  • 1/2 חבילה כוסברה קצוצה
  • 1 כף מרק עוף
  • 2 כפות חוואייג' למרק
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 1/2 כפית הל
  • כורכום
  • מלח
  • מים
  • שמן

אופן ההכנה למרק רגל עם ירקות בתיבול מושלם:

  1. מחממים סיר עם מים ובשר הרגל ומביאים לרתיחה במשך רבע שעה, מסננים ושוטפים היטב
  2. מרתיחים שוב בסיר 2 ליטר מים נקיים
  3. מוסיפים את הרגל, הירקות, התבלינים והשמן
  4. מבשלים בסיר לחץ במשך שעה וחצי
  5. למבשלים בסיר רגיל: מבשלים את הרגל ללא תפוחי האדמה והבצל במשך כשעתיים, לאחר שעתיים מוסיפים אותם ומבשלים עוד כשעה

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: נועם זיגדון

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art