מבזקים +
תל אביב 20°c
באר שבע 17°c
חיפה 19°c
ירושלים 13°c
בית שמש 16°c
בני ברק 31°c
אשדוד 20°c
כ"ג חשון התשפ"ה | 24.11.2024
תל אביב 20°c
באר שבע 17°c
חיפה 19°c
ירושלים 13°c
בית שמש 16°c
בני ברק 31°c
אשדוד 20°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לעוגת קרמשניט מקלות בטעם פיסטוק

מתכון חדש ומעניין לעוגת קרמשניט מוכרת, מורכבת ממקלות בצק עלים המשתלבים ייחד עם קרם מסקרפונה בטעם פיסטוק כאשר סביב העוגה מפוזרים פירורי בצק עלים ומלמעלה שברי פיסטוקים למראה יוקרתי ומרשים יותר

מתכון לעוגת קרמשניט מקלות בטעם פיסטוק

מתכון לעוגת קרמשניט מקלות בטעם פיסטוק

זמן ההכנה: 40 דקות.

המצרכים לעוגת קרמשניט מקלות בטעם פיסטוק:

  • 1 חבילה בצק עלים מופשרת

לקרם מסקרפונה:

  • 2 גביעים גבינת מסקרפונה
  • 2 גביעים שמנת מתוקה
  • 2 אינסטנט פודינג פיסטוק וניל
  • 4 כפות סוכר וניל

אופן ההכנה לעוגת קרמשניט מקלות בטעם פיסטוק:

  1. פותחים את בצק העלים וחותכים לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
  2. מניחים את רצועות הבצק על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180° למשך כ-12 דקות, עד להזהבה.

הכנת קרם מסקרפונה:

  1. בקערה מקציפים את כל המצרכים עד לקבלת קצף יציב

הרכבת הקרמשניט:

  1. מניחים נייר אפייה על משטח העבודה ומורחים שכבת קרם על נייר האפייה
  2. מסדרים על הקרם 6 רצועות של בצק העלים שאפינו.
  3. מורחים על רצועות בצק העלים שכבת קרם ומעל מניחים 5 רצועות בצק עלים
  4. מעל מורחים שכבת קרם ועל שכבת הקרם מניחים 4 רצועות בצק עלים.
  5. מורחים את כל העוגה בקצפת שנותרה.
  6. בעזרת נייר אפיה מעגלים את העוגה, כאשר מקפלים את צידי נייר האפייה על העוגה ועוטפים אותה.
  7. מכניסים למקרר את העוגה כשהיא עטופה בנייר האפייה עד להתייצבות  
  8. את שארית בצק העלים שנותר מפוררים לקערה ומפזרים על העוגה
  9. מפזרים מלמעלה מעט שברי פיסטוקים לקישוט.
  10. מכניסים לקירור עד להגשה.

בהצלחה רבה ובתאבון.

המתכון מאת: נועם זיגדון

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art