דין פישר: נתב"ג חזרה לשגרה מלאה.
מתכון לפשטידת גבינות ברוקולי / בטטה
פשטידה אהובה ומוצלחת עם שלל גבינות בשילוב תחתית ברוקולי או טבעות בטטה מבושלות, יוצרים מאפה מיוחד וחגיגי המתאים לארוחה חלבית עשירה ומפנקת
מתכון לפשטידת גבינות ברוקולי / בטטה
המצרכים לפשטידת גבינות ברוקולי / בטטה:
לתערובת:
- 1 שמנת חמוצה
- 4 ביצים
- 1 קוטג'
- 1 גבינה 9%
- 1 שמנת מתוקה 38%
- 250 גרם גבינה צהובה מגורדת או קשקבל
- 4-5 כפות קמח
- קורט מלח
- פלפל שחור
לפשטידת בטטה:
- 2 בטטות חתוכות לטבעות ומבשלות עם מלח עד לריכוך
לפשטידת ברוקולי:
- שקית ברוקולי מורתחת במים עם מלח כ-5 דקות
אופן ההכנה לפשטידת גבינות ברוקולי / בטטה:
- בקערה מערבבים היטב את כל המצרכים לתערובת הגבינות עד לקבלת בלילה חלקה.
- מסדרים את הבטטות/הברוקולי בתחתית התבנית ושפכים עליהם את הבלילה
- מכניסים לתנור שחומם מראש על -180° למשך 30 עד 40 דקות.
אפשריות נוספות:
- ניתן לטגן בצל עם פטריות להוסיף מלח ופלפל שחור.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגדון.