דין פישר: נתב"ג חזרה לשגרה מלאה.
מתכון לחטיפי שוקולד פצפוצי אורז וחמאת בוטנים
האורחים כבר בדרך ואין זמן? המתכון הזה בדיוק עבורכם, מכינים, מכניסים למקפיא לחצי שעה ומגישים מיד כאשר הם מגיעים | חטיפי שוקולד וחמאת בוטנים בשילוב פיצפוצי אורז ואגוזים יוצרים קינוח מרשים ומיוחד
מתכון לחטיפי שוקולד פצפוצי אורז וחמאת בוטנים
זמן ההכנה: 15 דקות.
המצרכים לחטיפי שוקולד פצפוצי אורז וחמאת בוטנים:
מידות אוניברסליות
- 100 גרם פצפוצי אורז מרוסקים קצת
- 1 כוס בראס אגוזים
- 100 גרם חמאה (או מחמאה לפרווה)
- 400 גרם שוקולד מריר
- 70 גרם חמאת בוטנים (או ממרח אחר כמו ריבת חלב או ממרח חלבה)
אופן ההכנה לחטיפי שוקולד פצפוצי אורז וחמאת בוטנים:
- ממיסים בקערה גדולה במיקרו את השוקולד והחמאה בפולסים של 30 שניות עד להמסה מלאה
- מוסיפים את חמאת הבוטנים ומערבבים עד לאיחוד
- מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים לתערובת אחידה
- ממלאים את תבניות הסיליקון
- חובטים את התבניות כשהם על גבי משטח כדי שהשוקולד יתפזר ויתפלס היטב
- מקפיאים לפני חילוץ
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: שולמית שחר