דין פישר: נתב"ג חזרה לשגרה מלאה.
מתכון לקוביות ריבת חלב ושוקולד טעימות בטירוף
חיתוכיות ממכרות של ריבת חלב המשלבות ביסקוויטים מפוררים, וציפוי שוקולד חלקלק עם קישוט ריבת חלב, יוצרים קינוח חגיגי או נשנוש טעים לאוהבים לפנק. מתכון קל להכנה עם חמישה מצרכים בלבד
מתכון לקוביות ריבת חלב ושוקולד טעימות בטירוף
זמן ההכנה: 15 דקות.
המצרכים לקוביות ריבת חלב ושוקולד טעימות בטירוף:
- 300 גרם ביסקוויטים מסוג “פתי בר” מפוררים
- 4 כפות ריבת חלב
- 8 כפות (80 מ”ל) שמנת מתוקה
לציפוי:
- 75 גרם שוקולד חלב + 1 כפית שמן
- 1 כף ריבת חלב + 1 כפית מים
אופן הכנה מתכון לקוביות ריבת חלב ושוקולד טעימות בטירוף:
- בקערה מערבבים את ריבת החלב עם השמנת המתוקה, מוסיפים את פירורי הביסקוויטים ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
- מעבירים לתבנית אינגליש קייק ומשטחים
הכנת הציפוי:
- בקערית מכניסים את שוקולד החלב עם השמן וממיסים במיקרוגל במשך כ-15 שניות.
- מערבבים היטב עד לקבלת תערובת חלקה ויוצקים על תערובת הביסקוויטים שבתבנית.
- בעזרת כף מערבבים את ריבת החלב עם המים ומפזרים במספר מקומות מעל ציפוי השוקולד.
- בעזרת קיסם או מזלג יוצרים דוגמאות עדינות.
- מכניסים להקפאה למשך כשעה, מוציאים וחותכים לקוביות קטנות, שומרים בקופסה אטומה במקרר או במקפיא.
בהצלחה רבה ובתאבון.
המתכון מאת: אפרת סיאצ'י, מתכונים בעשר דקות