ראש מועצת מטולה דוד אזולאי בראיון ל׳גל״צ׳: ״לצערי כבר היום אני יודע להגיד שלפחות 30% מהאוכלוסייה לא תחזור למטולה, בעיקר הצעירים עם הילדים״.
מתכון לקוביות פאדג' שוקולד לבן ועוגיות אוראו
חטיף שלא תפסיקו לנשנש, עוגיות אוראו שבורות המתערבבות בשוקולד לבן וחלב מרוכז, יוצרים יחד קוביות פדאג' טעימות בטירוף ללא צורך באפייה או פעולות מסובכות, מתכון קליל ומהיר עם 4 מצרכים בלבד
מתכון לקוביות פאדג' שוקולד לבן ועוגיות אוראו
זמן ההכנה: 10 דקות.
המצרכים לקוביות פאדג' שוקולד לבן ועוגיות אוראו:
- 200 גרם שוקולד לבן חלבי
- 150 גרם חלב מרוכז ממותק (בערך 3/4 כוס)
- קורט מלח
- 10 עוגיות אוראו כפולות שבורות לחתיכות קטנות
אופן הכנה לקוביות פאדג' שוקולד לבן ועוגיות אוראו:
- בקערה המתאימה למיקרוגל, מכניסים את קוביות השוקולד והחלב הממותק. ממיסים במיקרוגל בפולסים של 15 שניות ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת חלקה (ניתן להמיס על אש נמוכה)
- מוסיפים קורט מלח ואת עוגיות האוראו השבורות ומערבבים היטב.
- מרפדים תבנית בנייר אפיה ויוצקים לתוכה את התערובת. משטחים ומכניסים להקפאה במשך 4 שעות לפחות, עד להתייצבות מוחלטת.
- מוציאים מהמקפיא וחותכים לריבועים או מלבנים.
- מעבירים לקופסא אטומה ושומרים בהקפאה.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: אפרת סיאצ'י, מתכונים בעשר דקות.