עמיחי שטיין: שגרירות איראן באיחוד האמירויות אומרת כי היא "דוחה באופן קטגורי את ההאשמות" על מעורבותה של איראן ברצח הרב הישראלי.
מתכון לשניצל תירס ביתי אפוי בתנור
'שניצל תירס', הקציצה האהובה על הילדים וגם על במבוגרים, בגרסה ביתית ומנצחת שתכניס לכם טעם חדש למטבח | קציצות התירס הנאפות בתנור, יוצרות קריספיות מיוחדת ומתאימות לכל ארוחת צהרים
מתכון לשניצל תירס ביתי אפוי בתנור
זמן הכנה: 10 דקות. זמן אפייה: 40 דקות
המצרכים לשניצל תירס ביתי אפוי בתנור:
- 2 כוסות גרגירי תירס מקופסת שימורים
- 1 ביצה
- 2 כפות שמן קנולה
- 1 כף קטשופ
- 2/3 כוס קמח לבן רגיל
- 1/2 כוס פירורי לחם
- 1 כפית שטוחה מלח
- לציפוי: פירורי לחם
אופן ההכנה לשניצל תירס ביתי אפוי בתנור:
- במעבד מזון טוחנים 1 כוס תירס
- בקערה נוספת מערבבים את כל המרכיבים הנותרים, ומוסיפים את כוס התירס הטחון, מערבבים היטב בעזרת כף ולאחר מכן עם ידיים רטובות.
- מרטיבים את הידיים, יוצרים קציצות מתערובת התירס שבקערה ומועכים אותן מעט, ליצירת מראה שניצל.
- בצלחת שטוחה, ממלאים פירורי לחם וטובלים כל קציצה בפירורים משני הצדדים. מניחים על תבנית המרופדת בנייר אפייה משומן ומרססים מעט שמן על קציצת התירס.
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך כ-30 דקות.
- הופכים בזהירות את השניצלים צד ומכניסים לתנור לעוד כ-10 דקות, עד להזהבת השניצלים.
בהצלחה רבה ובתאבון.
המתכון מאת: אפרת סיאצ'י, מתכונים בעשר דקות.