מבזקים +
תל אביב 19°c
באר שבע 18°c
חיפה 18°c
ירושלים 19°c
בית שמש 19°c
בני ברק 26°c
אשדוד 19°c
כ' חשון התשפ"ה | 21.11.2024
תל אביב 19°c
באר שבע 18°c
חיפה 18°c
ירושלים 19°c
בית שמש 19°c
בני ברק 26°c
אשדוד 19°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון שמצליח לכולם: חלות לשבת הכי רכות שיש • כך עושים אותן

חולמים לדעת להכין חלות מוצלחות ורכות? במתכון מוצלח עם טיפים להצלחה בטוחה להכנת חלות | רק תעבדו לפי הסדר והחלות שלכם יצאו הכי טובות ורכות • כך עושים אותן

מתכון שמצליח לכולם: חלות לשבת הכי רכות שיש • כך עושים אותן

מתכון לחלות הכי רכות שיש

זמן ההכנה: 120 דקות.

המצרכים לחלות הכי רכות שיש:

  • 2 ק"ג קמח
  • 4 כפות שמרים
  • 1 כוס סוכר
  • 4 ביצים
  • 1.5 כוסות שמן
  • 6 כוסות מים חמימים
  • 2.5 כפות מלח

אופן ההכנה לחלות הכי רכות שיש:

  1. בקערה מכניסים 1 ק"ג קמח, שמרים, סוכר ומערבבים היטב.
  2. מוסיפים 2 ביצים + 2 חלבונים (את החלמונים משאירים בצד להברשת החלות), מוסיפים את השמן, המים החמימים, המלח ומערבבים היטב עד לקבלת עיסה דביקה, אחידה ומימית.
  3. מניחים בצד להתפחה של חצי שעה.
  4. לאחר חצי שעה מוסיפים עוד 1 ק"ג קמח ולשים היטב במשך 7 דקות, עד לקבלת בצק אחיד, טוב ונוח לעבודה.
  5. מתפיחים במשך כשעה או עד להכפלת הנפח.
  6. מכינים חלות או לחמניות ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, להתפחה של 10 דקות.
  7. מברישים בחלמונים טרופים ומפזרים שומשום.
  8. מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך כ 25 דקות עד להזהבה.
  9. כשיוצאים מהתנור לעטוף בניילון נצמד, כל חלה בנפרד, כך הן שומרות על הטריות.

בהצלחה רבה ובתאבון.

 

 צבע אדום

art