מבזקים +
תל אביב 20°c
באר שבע 20°c
חיפה 21°c
ירושלים 20°c
בית שמש 20°c
בני ברק 32°c
אשדוד 20°c
כ"ג חשון התשפ"ה | 24.11.2024
תל אביב 20°c
באר שבע 20°c
חיפה 21°c
ירושלים 20°c
בית שמש 20°c
בני ברק 32°c
אשדוד 20°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון מיוחד לירקות מוקפצים

תוספת המתאימה לערב שבת ולכל ימות השבוע, בהגשה לצד אורז או כל מאכל אהוב | קוביות הבטטה המושחמות על המחבת יחד עם טבעות הבצל, החציל והכרובית יוצרים מוקפץ ירקות טעים שיוסיף הרבה צבע בסעודה

מתכון מיוחד לירקות מוקפצים

מתכון לירקות מוקפצים

זמן ההכנה: 40 דקות.

המצרכים לירקות מוקפצים:

  • 1 בטטה חתוכה לקוביות
  • 1 בצל חתוך לחצאי טבעות
  • 1 חציל חתוך לקוביות
  • 1 כרובית חתוכה לחתיכות קטנות
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה לירקות מוקפצים:

  1. מחממים מחבת עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה
  2. מוסיפים את יתר הירקות, ומתבלים במלח ופלפל שחור, מטגנים הכל יחד תוך הקפצה תמידית עד להשחמה וריכוך.
  3. מגישים לצד אורז לבן, פירה או קוסקוס.

בהצלחה רבה ובתאבון.

המתכון מאת: אורלי עמרן

 

 צבע אדום

art