יו״ר ועדת החוקה חה״כ שמחה רוטמן בסרטון: ״ביקרתי היום את אלי פלדשטיין בכלא. אחרי מה שראינו בדיון כל עם ישראל ראה שמדובר ברדיפה פוליטית. אין שום הצדקה להחזיק אותו, בטח לא בתנאים האלו. היה לי חשוב לבוא ולהשמיע לו את הקול שלכם. הוא התרגש עד דמעות לדעת שהפגנתם עבורו, שדואגים לו ושאכפת לכם ממנו״.
מתכון למאפה סיגרים קריספי במילוי תרד וגבינות
מאפה קריספי וטעים של סיגרים במילוי תרד, פרמזן, בולגרית וגבינה צהובה, בפיזור של שומשום וקצח, יתן לכם את המענה לארוחת ערב קלילה, מוצלחת וטעימה במיוחד
מתכון למאפה סיגרים קריספי במילוי תרד וגבינות
זמן ההכנה: 20 דקות.
המצרכים למאפה סיגרים קריספי במילוי תרד וגבינות:
- עלי סיגרים.
למלית:
- תרד (ניתן להמיר בקוביות תפו"א שהורתחו וסונו היטב)
- גבינה צהובה מגורדת
- גבינת פרמזן
- גבינה בולגרית
- אגוז מוסקט מעט מעט
אופן ההכנה למאפה סיגרים קריספי במילוי תרד וגבינות:
- בקערה מכניסים את כל מרכיבי המלית ומערבבים היטב עד לאיחוד.
- פותחים את עלי הסיגרים וממלאים במלית הגבינות
- מגלגלים לסיגרים ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- מברישים בביצה טרופה ומפזרים שומשום, מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות עד להשחמה
אפשרות 2: ניתן לטגן את הסיגרים בשמן עמוק
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: יגאל אמדדי, שף ויועץ קולינרי