מספר מטחים כבדים הערב לקרית שמונה ולגליל העליון, ללא נפגעים ב"ה.
מתכון לפסטה מושחלת בנקניקיות ברוטב עגבניות
פסטה עם נקניקיות במתכון קצת שונה והפעם מקלות הפסטה מושחלות בתוך חצאי הנקניקיות ויוצרות מראה יפיפה ומעניין במיוחד | ארוחת צהרים במראה קצת אחר
מתכון לפסטה מושחלת בנקניקיות ברוטב עגבניות
זמן ההכנה: 25 דקות.
המצרכים לפסטה מושחלת בנקניקיות ברוטב עגבניות:
- 1 חב' מקלות פסטה
- 1 חב' נקניקיות פרווה
לרוטב:
- שמן
- 1 כף פפריקה מתוקה
- 2-3 כפות קטשופ
- 2 כפות רסק עגבניות
- 2 כפות דבש או סילאן
- 1/2 כפית סוכר
- 1/2 כפית אבקת מרק עוף
- פלפל שחור
- מלח
- 1 כוס מים שהתבשלה בו הפסטה
אופן ההכנה לפסטה מושחלת בנקניקיות ברוטב עגבניות:
- שוברים את הפסטה לחצי וחותכים את הנקניקיות ל-3
- משחילים כל 4-5 מקלות פסטות בתוך כל חתיכת נקניקיה
- מבשלים את הפסטה עם הנקניקיות לפי הוראות יצרן, מסננים מהמים היטב ושומרים את המים שבושלה בהם הפסטה.
- מחממים סיר עם מעט שמן ומוסיפים, כף פפריקה מתוקה, 2-3 כפות קטשופ, 2 כפות רסק עגבניות, 2 כפות דבש או סילאן, 1/2 כפית סוכר, 1/2 כפית אבקת מרק עוף, פלפל שחור, מלח וכוס מים שהתבשלה בו הפסטה, מערבבים ומשחימים היטב.
- שופכים את הרוטב על הפסטה ומערבבים היטב עד לאיחוד.
- מעבירים לצלחות וזוללים.
בהצלחה רבה ובתאבון.
המתכון מאת: נועם זיגדון