יו״ר ועדת החוקה חה״כ שמחה רוטמן בסרטון: ״ביקרתי היום את אלי פלדשטיין בכלא. אחרי מה שראינו בדיון כל עם ישראל ראה שמדובר ברדיפה פוליטית. אין שום הצדקה להחזיק אותו, בטח לא בתנאים האלו. היה לי חשוב לבוא ולהשמיע לו את הקול שלכם. הוא התרגש עד דמעות לדעת שהפגנתם עבורו, שדואגים לו ושאכפת לכם ממנו״.
מתכון לסלט חצילים בטעם כבד
פרוסות החצילים, הבצל המטוגן והביצים משתלבים יחד בהרמוניה נפלאה לסלסה טבעית, עשירה וחגיגית, למריחה על חלת השבת הרכה לצג דגים וסלטים נוספים, יוצרים שולחן שבת יוקרתי
מתוכן לסלט חצילים בטעם כבד
זמן ההכנה: 30 דקות.
המצרכים לסלט חצילים בטעם כבד:
- 2 חצילים בנונים פרוסים
- קמח
- ביצה
- שמן לטיגון
- 2 בצלים גדולים קצוצים
- 5 ביצים קשות
- מלח
- פלפל שחור
- 1 כפית כמון
אופן ההכנה לסלט חצילים בטעם כבד:
- מטבילים את פרוסות החצילים בקמח וביצה עם מעט מלח ומטגנים בשמן עד להזהבה.
- מטגנים את הבצל עם מעט שמן עד להשחמה
- מכניסים את פרוסות החצילים המטוגנות, הבצל המטוגן והביצים הקשות למעבד מזון, ומתבלים במלח, פלפל שחור וכפית כמון, טוחנים היטב עד למרקם חלק.
- מעבירים לקופסת אכסון ושומרים בקירור עד להגשה.
בהצלחה רבה ובתאבון.
המתכון מאת: נועם זיגדון