מבזקים +
תל אביב 18°c
באר שבע 17°c
חיפה 18°c
ירושלים 18°c
בית שמש 18°c
בני ברק 26°c
אשדוד 18°c
כ' חשון התשפ"ה | 21.11.2024
תל אביב 18°c
באר שבע 17°c
חיפה 18°c
ירושלים 18°c
בית שמש 18°c
בני ברק 26°c
אשדוד 18°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לאצבעות דג בקלה מטוגנות

ארוחת פרווה ומוצלחת שכל ילד ייהנה ממנה: מתכון לאצבעות דג בקלה הטבולות בביצה טרופה ובקמח, מתובלות בתיבול עדין ובשילוב של ירק קצוץ, יוצרים יחד ציפוי מושלם וטעים במיוחד שפשוט לא תפסיקו לנשנש

מתכון לאצבעות דג בקלה מטוגנות

מתכון לאצבעות דג בקלה מטוגנות

זמן ההכנה: 25 דקות.

המצרכים לאצבעות דג בקלה מטוגנות:

  • 1 ק"ג דג בקלה (פילה מרלוזה)
  • 5--6 ביצים
  • 4 שיני שום כתוש
  • פטרוזיליה קצוצה או יבשה
  • פלפל שחור
  • כורכום
  • 2 כוסות קמח
  • מלח
  • שמן

אופן ההכנה לאצבעות דג בקלה מטוגנות:

  1. השרו את הדג במים וחומץ, הוציאו, סחטו מנוזלים וחיתכו לרצועות.
  2. שברו את הביצים בקערה עמוקה, הוסיפו את השום הכתוש וערבבו.
  3. בקערה נוספת נפו את הקמח תבלו והוסיפו את הפטרוזיליה
  4. הטבילו את הדג בקמח ואחר כך בביצה וטגנו בשמן עמוק משני צדדים, עד להזהבה.

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: נועם זיגדון

 

 צבע אדום

art