מבזקים +
תל אביב 19°c
באר שבע 16°c
חיפה 18°c
ירושלים 14°c
בית שמש 14°c
בני ברק 31°c
אשדוד 18°c
כ"א חשון התשפ"ה | 22.11.2024
תל אביב 19°c
באר שבע 16°c
חיפה 18°c
ירושלים 14°c
בית שמש 14°c
בני ברק 31°c
אשדוד 18°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לעוגת שכבות שוקולד ופירורים כשרה לפסח

הקינוח הכי מוצלח בפסח היא עוגת שוקולד ופירורים בשכבות, טעימה במיוחד ופריכה, עם הטעם המשובח שהיא תשאיר לכם לא תאמינו שהיא עוגה פסחית

מתכון לעוגת שכבות שוקולד ופירורים כשרה לפסח

מתכון לעוגת שכבות שוקולד ופירורים כשרה לפסח

זמן ההכנה: 30 דקות. זמן אפייה: 20 דקות.

המצרכים לעוגת שכבות שוקולד ופירורים כשרה לפסח:

לבצק:

  • 4 כוסות קמח תפו"א
  • 1.5 כוסות שמן
  • 1.5 כוסות סוכר
  • 1.5 כוסות שקדים טחונים
  • 2 ביצים

לשוקולד:

  • 2 חב' שוקולד מריר (200 גר')
  • 1 כוס קקאו
  • 2 כוסות סוכר
  • 1 כוס שמן
  • 1 כוס מים
  • 1 כף מיץ ענבים תירוש / יין
  • 5 ביצים

אופן ההכנה לעוגת שכבות שוקולד ופירורים כשרה לפסח:

  1. בקערה הכניסו את כל המצרכים לבצק וערבבו בעזרת הידיים עד לקבלת בצק מפורר.
  2. בתבנית בנונית שטחו 3/4 מכמות הבצק.
  3. בסיר הכניסו את כל המצרכים לשוקולד מלבד הביצים והמיסו על אש נמוכה עד לקבלת מרקם שוקולד חלק ומבריק.
  4. הוציאו מהאש וצננו היטב.
  5. הכניסו את הביצים אחת אחרי השנייה וערבבו היטב.
  6. שפכו את השוקולד על שכבת הבצק שבתבנית ופזרו את יתר הפירורים שנותרו מלמעלה.
  7. הכניסו לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 20 עד 25 דקות, או עד להשחמה נאה.

בהצלחה רבה וחג שמח.

 

 צבע אדום

art