מבזקים +
תל אביב 18°c
באר שבע 17°c
חיפה 18°c
ירושלים 18°c
בית שמש 18°c
בני ברק 26°c
אשדוד 18°c
כ' חשון התשפ"ה | 21.11.2024
תל אביב 18°c
באר שבע 17°c
חיפה 18°c
ירושלים 18°c
בית שמש 18°c
בני ברק 26°c
אשדוד 18°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לשיפודי סלמון וירקות

ארוחת דגים המתאימה לכל בני המשפחה, מהגדול ועד הקטן, קוביות של דג סלמון ומגוון ירקות המשופדים היטב ונאפים יחדיו בתנור, יוצרים מקלות סלמון עם ירקות נהדרים וטעימים

מתכון לשיפודי סלמון וירקות

מתכון לשיפודי סלמון וירקות / מאת: מירב מלכה.

זמן ההכנה: 35 דקות. זמן אפייה: 15 דקות.

המצרכים לשיפודי סלמון וירקות:

  • דג סלמון חתוך קוביות
  • בטטה קלופה וחתוכה לקוביות
  • קישואים קלופים וחתוכים לקוביות
  • חציל חתוך לקוביות
  • גמבה חתוכה לקוביות
  • פלפל חריף חתוך לטבעות
  • מלח
  • פלפל שחור
  • שמן זית
  • 3 כפות סילאן
  • 1/2 לימון סחוט

אופן ההכנה לשיפודי סלמון וירקות:

  1. בקערה הכניסו את כל המצרכים וערבבו היטב.
  2. הכניסו בשיפודים לפי הסדר, קובית סלמון, 2 ירקות ושוב קוביית סלמון עד לגמר השיפוד.
  3. הניחו על תבנית מרופדת בנייר אפייה והכניסו לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 15 דקות.

בהצלחה רבה ובתאבון.

פסח כשר ושמח.

 

 צבע אדום

art