מבזקים +
תל אביב 19°c
באר שבע 18°c
חיפה 18°c
ירושלים 19°c
בית שמש 19°c
בני ברק 26°c
אשדוד 19°c
כ' חשון התשפ"ה | 21.11.2024
תל אביב 19°c
באר שבע 18°c
חיפה 18°c
ירושלים 19°c
בית שמש 19°c
בני ברק 26°c
אשדוד 19°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לפריקסה כשר לפסח

פרגנו לעצמכם בארוחת ערב מוצלחת ומשביעה עם פריקסה כשר לפסח, במילוי של תפוחי אדמה, ביצים, מלפפון חמוץ וטונה, יעשו לכם את הערב הכי טעים שיש

מתכון לפריקסה כשר לפסח

מתכון לפריקסה כשר לפסח

זמן ההכנה: 45 דקות.

המצרכים לפריקסה כשר לפסח:

כוס מדידה חד פעמית חמה

הכמות מספיקה ל- 22-25 יחידות

  • 12 מצות
  • 1 כוס קמח מצה
  • 1 אבקת אפיה
  • 5 ביצים L
  • פלפל שחור
  • מלח
  • שמן -  לטיגון

למילוי:

  • תפוחי אדמה מבושלים
  • טונה סחוטה משמן
  • מלפפון חמוץ
  • טבעות זיתים שחורים
  • ביצים קשות
  • פלפל שחור
  • מלח

אופן ההכנה לפריקסה כשר לפסח:

  1. פוררו את המצות והשרו אותן במים במשך רבע שעה, סננו וסחטו היטב.
  2. הוסיפו את הקמח מצה, הביצים, אבקת האפיה והתבלינים וערבבו היטב, השאירו למנוחה במשך 10 דקות
  3. צרו בעזרת ידיים רטובות, לחמניות מאורכות וטגנו בשמן עמוק משני צדדים.

הערה: לחמם את השמן היטב לפני הטיגון ובזמן הטיגון להנמיך את האש.

בהצלחה רבה וחג שמח

המתכון מאת: נועם זיגדון

 

 צבע אדום

art