מבזקים +
תל אביב 19°c
באר שבע 18°c
חיפה 18°c
ירושלים 19°c
בית שמש 19°c
בני ברק 26°c
אשדוד 19°c
כ' חשון התשפ"ה | 21.11.2024
תל אביב 19°c
באר שבע 18°c
חיפה 18°c
ירושלים 19°c
בית שמש 19°c
בני ברק 26°c
אשדוד 19°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לפשטידת פצפוצי אורז וגבינות

ארוחת ערב טעימה, קלילה ומעניינת, פשטידה של פצפוצי אורז וגבינות, ללא גלוטן, המתאימה במיוחד לערב פסח, נאפת במאפינס אישיים וחוסכת את שלב החיתוך והפירורים

מתכון לפשטידת פצפוצי אורז וגבינות

מתכון לפשטידת פצפוצי אורז וגבינות

זמן ההכנה: 20 דקות. זמן אפייה: 22-25 דקות.

המצרכים לפשטידת פצפוצי אורז וגבינות:

  • 2 ביצים
  • 1 בצל בינוני קצוץ
  • 2 כוסות אורז תפוח (פצפוצי אורז)
  • 250 גרם גבינת קוטג’
  • 1/4 כוס גבינת פרמז’ן או בולגרית מפוררת
  • 1 כפית שטוחה מלח
  • קמצוץ פלפל שחור

תוספות לגיוון:

  • זיתים ירוקים קצוצים
  • גרגירי תירס
  • פטריות קצוצות מטוגנות (ניתן לשלב. מומלץ לשים סה”כ כמות של 3/4 כוס)

לפיזור מעל:

  • 1/3 כוס גבינה צהובה מגורדת

אופן הכנה מתכון לפשטידת פצפוצי אורז וגבינות:

  1. חממו מחבת קטנה עם 1 כף שמן וטגנו את הבצל עד להזהבה קלה.
  2. הוסיפו את הבצל המטוגן לקערה וערבבו יחד עם כל החומרים עד לתערובת אחידה.
  3. צקו לתבנית מאפינס משומנת, פזרו מעל גבינה צהובה מגורדת והכניסו לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 22-25 דקות, עד להזהבה.

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: אפרת סיאצ'י, מתכונים בעשר דקות.

 

 

 צבע אדום

art